Gå til hovedindhold

Mobile menu

Insekter: Fremtidens spise......

DARE bringer en ny dimenson ind i det vestlige køkken ved at introducere en næringsrig, overraskende smagfuld og bæredygtig proteinkilde: SPISELIGE INSEKTER, hedder det. Kom og smag.  

Tid

Fredag, 24. marts 2017 -
16:30 til 19:00

Sted

Verdenshjørnets Tipi, Lygten 1 ved Nørrebro S-station, Nørrebro, København

Dare to Eat er en grøn startup stiftet af to unge kvinder med en baggrund indenfor henholdsvis ‘agriculture development’ /spiselige insekter, international udvikling og socialt iværksætteri.

De er gået sammen for at lave Dare to Eat, der "skaber lækre og visuelt appellerende fødevarer med insekter".

Et af produkterne Dare Squares er fyldt med doser af økologiske dadler, ristede nødder og kerner og tilsat ekstra power fra insektmel. 

"Det er essentielt, at fødevarerne både ser lækre ud og har
en uovertruffen smag, da en stor del af arbejdet ligger i at nedbryde den mentale barriere, vi har i Vesten, mod at spise insekter".

På den måde kan vi joine de anslået to milliarder mennesker, der "allerede nyder godt af de smagfulde og næringsmæssige fordele". 

Kom og vær med til en festlig fredag eftermiddag, hvor arrangøren regner med indslag fra enten fødevareministeren eller den radikale Ida Auken og byder på Dare to Eat snacks med insekter i.

Der vil være en snak om, hvorfor insekter er så gode at spise og til sidst vises den prisbelønnede dansk-producerede dokumentar, "Bugs". 

Der er gratis adgang 

Hvis man vil have fingre i snacksene efterfølgende eller donere en mønt til det lille opstartsselskab kan man gøre det via kickstarter her: https://www.kickstarter.com/projects/559500131/dare-to-eat-natural-healthy-snacks-powered-by-inse

Yderligere oplysninger hos:  

Jessica Moore Buhl-Nielsen, Co-founder

Tlf. 31 13 07 75 -  Web: daretoeat.dk   

I: Instagram.com/daretoeat.dk