Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

CPH:DOX: Dance of Outlaws

TID: Søndag d. 4. november kl. 15

STED: Empire Bio, Guldbergsgade 29, 2200 København N

75 Kr.

Instr.: Mohamed El Aboudi | Finland 2012 | 83 min


TID: Søndag d. 4. november kl. 15

STED: Empire Bio, Guldbergsgade 29, 2200 København N

75 Kr.

Instr.: Mohamed El Aboudi | Finland 2012 | 83 min

Hind eksisterer officielt ikke. Og det har hun ikke gjort siden hun, som en konsekvens af at være blevet voldtaget, mistede sin officielle identitet som medlem af det moroccanske samfund. Nu har hun kun to muligheder: at arbejde som prostitueret eller som traditionel bryllupsdanser – og hun er nødt til at gøre begge dele for at overleve.

Men selvom hun har alle odds imod sig nægter hun at opgive kampen for et nogenlunde menneskeligt liv, som kvinde og som mor for sit barn. Og Hind er langt fra den eneste, kvindelige ‘outlaw’ i Morocco. Døtre af prostituerede, forladte barnebrude og andre, der har vendt ryggen til det patriarkalske samfund lever nu i en konstant fare for vold, trusler og drab.

‘Dance of Outlaws’ er en barsk og dramatisk film om uretfærdigheder, der er så åbenlyse, at man knap tror sine egne øjne – lige indtil man kastes ind i kampens hede, hvor selv venner og familie sender mistænksomme og vrede blikke mod kameraet, der er med helt fremme på frontlinien. En modig film om en modig, men uhyggeligt sårbar kvinde.

Andre visninger:

Tirsdag 06/11 12:30
Cinemateket 75 Kr.

Se mere HER