Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Seminar: Rettighedsbaseret tilgang fra et handicapperspektiv

TID: Tirsdag d. 20 november kl. 15.30 – 18.00.

STED: Frokoststuen hos Folkekirkens Nødhjælp, Nørregade 15, 1165 København K.


TID: Tirsdag d. 20 november kl. 15.30 – 18.00.

STED: Frokoststuen hos Folkekirkens Nødhjælp, Nørregade 15, 1165 København K.

Mennesker med handicap oplever mange fysiske, kommunikative og holdningsmæssige barrierer, såsom ulige adgang til sundhedstjenester, uddannelse, beskæftigelse og indtægtskilder i rigtigt mange udviklingslande. Det kan forhindre dem i at være aktive medborgere og fører til social eksklusion fra aktiviteter i hverdagen.

Hvordan sikre man at mennesker med handicap kan deltage i samfundet og udøve deres grundlæggende rettigheder? Hvordan inkluderer man mennesker med handicap i eksisterende udviklingsprojekter? Og hvad står der egentlig i FN handicapkonvention?

Det er spørgsmål som Danske Handicaporganisationer vil diskutere til FORDI’s tredje arrangement i seminarrækken ‘Good Practices on how to work with RBA’. Seminarrækken sætter fokus på praktisk arbejde og konkrete erfaringer med den rettighedsbaserede tilgang til udviklingsprojekter.

For at gøre det ekstra relevant for dig og din organisation, er man velkommen til at skrive spørgsmål på mail forud for seminaret. Skriv til [email protected]

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest d. 15. november via e-mail til sekretariatet: [email protected] med navn og hvilken organisation du repræsenterer.