Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Workshop om strategiudvikling: Concord Danmarks fremtidige finansieringsservice

TID: Mandag d. 17. december kl. 9 – 12

STED: Concord Danmark, Fælledvej 12 (sidev. til Nørrebrogade), Global Platform, 4. th., 2200 København N


TID: Mandag d. 17. december kl. 9 – 12

STED: Concord Danmark, Fælledvej 12 (sidev. til Nørrebrogade), Global Platform, 4. th., 2200 København N

Concord Danmark har et ønske om, at civilsamfundet skal fylde mere i Concord Danmarks arbejde, både hvad angår civilsamfundets involvering og rum for politisk indflydelse, og hvad angår økonomisk støtte til civilsamfundsorganisationer og deres aktiviteter. Derfor besluttede Concord Danmarks medlemmer på generalforsamlingen 2012, at ’Civilsamfundet’ skal være en strategisk søjle i Concords arbejdsplan for 2012.

Som en del af strategiudviklingen af denne søjle undersøger Strategihuset, hvordan Concord i den ramme bedst kan udvikle og styrke vores finansieringsservice for vores medlemmer. I den forbindelse kan finansieringskontaktpersonerne hos jer medlemmer blive kontaktet af Strategihuset bl.a. med henblik på deltagelse i fokusgruppeinterviews. Vi håber meget, at i vil tage godt imod Strategihusets henvendelser, og at i har mulighed for at deltage i fokusgruppeinterviewene.

Morten Emil Hansen fra Policy Advise er endvidere i gang med at undersøge inddragelse af Civilsamfundet på EU-delegationsniveau i Ghana og Burkina Faso.

Program:
• Concords fremtidige finansieringsservice. Hvordan kan den se ud? Oplæg ved Malene Sønderskov fra Strategihuset.
• Concords understøttelse af vores medlemmers kapacitet til at påvirke EU-udviklingspolitikker på EU-delegationsniveau. Oplæg ved Morten Emil Hansen fra Policy Advise.
Tilmelding senest d. 10. december til Maja Ølgod Frandsen ([email protected])

Se mere HER