Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
3F søger koordinator til Asienprogram

Annoncør

3F

Ansøgningsfrist

Onsdag, 14. februar 2018 - 9:01

 

Koordinator til Asienprogram
 

 

Brænder du for at styrke fagbevægelsens arbejde for bedre arbejds- og leveforhold i udviklingslande? Så har du chancen her: Stillingen som leder af 3F’s regionale program i Asien er ledig til besættelse snarest muligt.   Hovedopgaver: 3F’s internationale arbejde støtter søsterorganisationer i andre lande. Formålet er at styrke fagbevægelsen i at skabe respekt for arbejdernes rettigheder og forhandle sig til bedre arbejds- og leveforhold. Gennem et konsortium med Dansk Industri og Ulandssekretariatet er 3F med i en partnerskabsaftale med Udenrigsministeriet, som handler om at bidrage til FN’s verdensmål, især mål nr. 8 om anstændigt arbejde til alle.
 
I Asien støtter 3F partnere i Bangladesh, Nepal og Myanmar. Desuden samarbejder vi med organisationer fra bl.a. Sri Lanka og Pakistan. Vi arbejder sammen med faglige organisationer i de samme brancher, som 3F organiserer i Danmark. I Asien har vi fokus på beklædning og tekstilbranchen og forventer at inddrage flere brancher i fremtiden.
 
Som regionalkontorets leder vil du koordinere og udvikle programmet samt sikrer bedst mulig anvendelse af ressourcerne i samarbejde med dygtige medarbejdere. Opgaverne vil bl.a. bestå af rådgivning af 3F’s faglige partnere, ledelse af regionalkontorets ansatte, programstyring, monitorering, rapportering og informationsarbejde.
 
Vi søger: en engageret person med så mange som muligt af følgende kvalifikationer: • afklaret holdning til fagbevægelsens værdigrundlag • erfaring fra fagforeningsarbejde på forenings-, forbunds- eller LO-niveau • solidt kendskab til arbejdsmarked og arbejdsmarkedslovgivning • erfaring fra internationalt arbejde • erfaring med at leve og arbejde i et udviklingsland • erfaring med at lede eller facilitere forandringsprocesser • erfaring med projekt- og programledelse, budgetstyring, monitorering og rapportering • erfaring med personaleledelse • beherskelse af engelsk, skriftligt såvel som mundtligt.
 
Vi forventer, at du har følgende personlige egenskaber: • interesse for udviklingsproblematikker og udviklingslande • evne til at forstå forskellige politiske sammenhænge og begå sig i dem • evne til at samarbejde med og lede personale i en flerkulturel sammenhæng • evne til at opnå faglige organisationers tillid, indgå i dialog med dem, lære af dem og sammen med dem.
 
Ansættelsesforhold Arbejdet er 3F’s regionalkontor i Dhaka, Bangladesh. Der må påregnes en del rejseaktivitet, da en stor del af arbejdet foregår hos partnerne.
 
Flere oplysninger om jobbet, inkl. en nærmere jobbeskrivelse, fås ved henvendelse til 3F’s internationale leder, Jesper Nielsen (+45 8892 0470 eller mobil 3032 9308). Læs mere om 3F’s værdigrundlag og internationale bistandsarbejde på www.3f.dk.
 
Ansøgning Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.
 
Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stillingen” senest onsdag den 14. februar 2018 kl. 9.00.  
 
Søg stillingen  
 
Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt gerne 1. april 2018 og vil have en varighed på 25 måneder med mulighed for forlængelse.
 
Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlig løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier.
 
Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk
 
 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.