Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
AIDS-Fondet søger chef for international afdeling i vækst

Annoncør

AIDS-Fondet

Ansøgningsfrist

Søndag, 3. juni 2018 - 23:55

 

Chef for international afdeling i vækst 

 

 

Det internationale arbejde i AIDS-Fondet har vokseværk, og vi har brug for en dedikeret afdelingschef, som både kan få de nuværende ambitioner loyalt og sikkert i mål og samtidig bringe sine egne idéer, muligheder og netværk på banen. 

  

Du bliver chef for et dygtigt og selvkørende team, som primært arbejder på tre fronter: 1) Programarbejde i Afrika og Østeuropa 2) Advocacy-arbejde for og med AIDS-Fondets partnerorganisationer 3) Udvikling af og fundraising til vores projekter. Dit primære fokus vil være på programdrift og -udvikling. Men en vigtig del af dit arbejde bliver også at få disse elementer til at spille endnu bedre sammen i takt med væksten i afdelingen, som pt. består af fire konsulenter og en studentermedarbejder.  

 

Vi forventer, at du: 

  

  • Har indgående kendskab til udviklings- og programarbejde, ikke blot på udførende niveau men i form af strategisk udvikling, kvalitetssikring og økonomistyring.   
  • Har forståelse for og gerne erfaring med arbejdet med strukturelle sundheds- og rettighedsspørgsmål i udviklingslande 
  • Har interesse for hiv og aids blandt key populations; sexarbejdere, transpersoner og mænd, der har sex med mænd. 
  • Er indstillet på en ledelsesfunktion i et mindre team, hvor du også selv tager fra 
  • Har holdninger til dit arbejde og evnen til at fokusere og skabe fælles retning.   

 

Som leder er du tydelig og empatisk, og du kan holde balancen mellem uformel ledelse og professionel styring. Du har desuden en vis erfaring med personaleledelse. Og vigtigst af alt: Du deler vores brændende ambition om at bidrage endnu stærkere til en verden uden hiv og aids.  

 

Mangfoldighed og normkritik er en del af AIDS-Fondets dna, både nationalt og internationalt. Du kan derfor forvente en arbejdsplads med højt til loftet og stor frihed under ansvar. Du kommer til at arbejde i et miljø præget af godt humør, en uformel omgangstone og samtidig professionalisme og seriøsitet i relation til vores kernemålgrupper og vision. Vi tilbyder ordnede forhold i form af overenskomst og pension, men vi er ikke lønførende. Der må forventes nogen rejseaktivitet. 

 

Tiltrædelse 1. august eller snarest derefter.   

Ansøgningsfrist søndag den 3. juni. Samtaler forventes afholdt i uge 23 og 24.  

 

Ansøgning og cv sendes til [email protected].  

Spørgsmål kan rettes til AIDS-Fondets direktør, Andreas Gylling Æbelø, [email protected]  

 

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.