Gå til hovedindhold

Mobile menu

Bygger metroen i Indiens største by

Projektdirektør for den nye metro i Bombay (Mumbai) i Indien, civilingeniør MBA Jørgen Holst, Gentofte, fylder 60 mandag d. 19. juni 2017

Fødselarens arbejdsliv har været helliget større bro- og tunnelprojekteerLinkedIn

i ind- og udland.

Efter 14 års ansættelse hos Vejdirektoratet som ansvarlig for drift og vedligehold af statens bro- og tunnelbygværker samt et flerårigt engagement i statens eksport af know how på samme områder var vejen åben for nye udfordringer internationalt.

En efterfølgende ansættelse hos rådgivningskoncernen COWI førte til deltagelse i adskillige infrastrukturprojekter i Europa, Asien og Latinamerika.

De senere år som selvstændig rådgiver har bevirket, at Jørgen Holst er blevet eftertragtet hos internationale bygherrer. Det er blevet til længere ophold i Mellemøsten, Asien og senest Indien, hvor hele familien har været udstationeret.

Holst er i dag ansat som projektdirektør ved anlæg af den nye 34 km lange undergrundsmetro med 26 stationer i Indiens økonomiske centrum, Mumbai (Bombay) på kæmpelandets vestkyst.

Meget mere om metroen i Mumbai her

Jørgen Holst har hele livet haft en forkærlighed for sænketunneler. Senest i 2015 deltog han som projekterings-direktør for den nye sænketunnel under Victoria Harbour i Hong Kong.

Mere om fødselarens karriereforløb her.

Dagen fejres med familie i Danmark.