Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
CARE Danmark søger ny generalsekretær

Annoncør

CARE Danmark

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 9. maj 2017 - 12:00

 

ny generalsekretær

 

 

CARE Danmark står for øjeblikket midt i en spændende omstillingsproces med nye relationer til Danida, flere visionære erhvervspartnerskaber og store udfordringer i de 10 lande, hvor vi i dag arbejder med udvikling baseret på hjælp til selvhjælp. Per 1. oktober 2017 søger vi en engageret og kvalificeret leder, der kan stå i spidsen for CARE Danmarks fortsatte udvikling i en tid, hvor det internationale og danske bistandsarbejde undergår radikale forandringer.

 

Generalsekretæren har med reference til bestyrelsen det overordnede ledelsesmæssige ansvar for hele CARE Danmarks virksomhed. Det gælder først og fremmest CARE’s udviklingsfaglige aktiviteter, såvel i forhold til donorer og kontraktparter som i planlægningen og gennemførelsen af programaktiviteterne i de udviklingslande, hvor CARE arbejder. Dertil kommer den fortsatte, strategiske udvikling af organisationen med fokus på partnerskaber med erhvervsvirksomheder og andre organisationer samt fundraising. Endelig har generalsekretæren det overordnede ansvar for den økonomisk-administrative og personalemæssige ledelse af CARE’s sekretariat i København med ca. 30 medarbejdere.

 

Vi ønsker en generalsekretær, der kan være en stærk og synlig profil udadtil i forhold til offentligheden, medierne og de 15.000 medlemmer og 20.000 individuelle bidragydere. En vigtig del af generalsekretærens arbejde er også ansvaret for og aktiv deltagelse i samarbejdet inden for CARE International, der er en af de største internationale bistandsorganisationer.

 

Der er således tale om en kompleks og udfordrende stilling, som stiller store krav. Udover generelle menneskelige egenskaber som engagement, udsyn, integritet og en god portion humor vil bestyrelsen i søgeprocessen lægge vægt på kombinationen af følgende erfaringer og kompetencer:

·      Arbejdserfaringer fra en større organisation (offentlig, privat, (I-)NGO, frivilligorganisation).

·      Ledelseserfaring med personaleansvar

·      Kendskab til og erfaring fra internationalt udviklingsarbejde

·      Kommunikativ gennemslagskraft såvel ved møder som i medier.

·      Engelsk kundskaber som andet arbejdssprog

·      Erfaring fra samarbejde med virksomheder og fonde

 

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du via dette link: ww.care.dk/gensek finde en ”informationspakke” med yderligere oplysninger om CARE Danmark’s organisation, økonomi og aktiviteter. Du er også velkommen til at henvende dig til CARE’s bestyrelsesformand, Christian S. Nissen (tlf.nr. +45 4027 3312 eller pr. mail csn@christiannissen.com)  for en fortrolig, uforpligtende samtale.

 

Ansøgning sendes inden den 9. maj 2017 kl. 12.00. Send ansøgning og CV her

 

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.