Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger Finansiel seniorrådgiver (N1) i Kenya

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet, DANIDA

Ansøgningsfrist

Onsdag, 1. november 2017 - 12:00

 

 

Seniorrådgiver, Kenya

 

 

Finansiel seniorrådgiver (N1) i Kenya,  Sundhedsprogram, Nairobi  

Som finansiel seniorrådgiver yder du support til the joint Ministry of Health (MoH)/Council of Governors (CoG) Project Management Team (PMT), der er ansvarlig for implementeringen af sundhedsprogrammet på landsplan. Du vil skulle bistå MoH/CoG med programimplementering, økonomistyring, planlægning og budgettering samt med at understøtte programmets udbredelse til landets i alt 47 amter. Da programmet dækker hele landet, vil der være en del rejseaktivitet til udvalgte områder af Kenya. Du har en relevant universitetsuddannelse og minimum ti års erfaring med lignende udviklingssamarbejde. Du er flydende i engelsk, og det er en fordel, hvis du har arbejdserfaring fra Kenya og viden om udviklingen af den kenyanske sundhedssektor.    

 

Referencenummer:            DK-03947-2017/KEN.04-W

Ansøgningsfrist:                  1 November 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

 

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

Ansøg venligst her:

 https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=50191&refno=DK-03947-2017/KEN.04-W

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.