Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger Seniorrådgiver (N1) i Myanmar, Nay Pyi Taw

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet - Danida

Ansøgningsfrist

Mandag, 6. november 2017 - 12:00

 

Seniorrådgiver, Myanmar

 

 

Seniorrådgiver (N1) i Myanmar, Nay Pyi Taw

Som seniorrådgiver bistår du Skovdepartementet under Ministeriet for Naturressourcer og Miljøbeskyttelse, der som led i landets indsats mod klimaforandringer bl.a. arbejder for styrkelsen af en integreret og bæredygtig skovforvaltning i Myanmar. Du skal bl.a. støtte udviklingen og gennemførelsen af den nationale strategi for forvaltning af økosystemer på skovområdet, herunder inddragelsen af lokalsamfundet, og du skal medvirke til videndelingen omkring landets naturressourceforvaltning i en politisk kontekst. Du har en relevant universitetsuddannelse og minimum ti års erfaring med lignende udviklingsarbejde. Du er flydende i engelsk, og det er en fordel, hvis du har arbejdserfaring fra Myanmar.

 

Referencenummer:            DK-03957-2017/MYA.01-W

Ansøgningsfrist:                  6. november 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

 

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

Ansøg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=50229&refno=DK-03957-2017/MYA.01-W

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.