Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger Seniorrådgiver (N1) i Palæstina

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 9. maj 2017 - 12:00

 

Rådgiver, Palæstina

 

 

Seniorrådgiver (N1) i Palæstina,  Landeprogrammet, Ramallah

Som seniorrådgiver får du det overordnede ansvar for koordination af landeprogrammet og for at sikre sammenhæng og synergi mellem programmets enkelte elementer. Du vil skulle udarbejde dokumenter, bl.a. til brug for den politiske dialog og løbende vurdere den politiske udviklings indvirkning på programmets implementering. Endvidere skal du bl.a.. arbejde for en styrket dialog og donorkoordination. Du har en relevant universitetsuddannelse og er flydende i engelsk. Du har solid erfaring med at arbejde i skrøbelige situationer samt med implementering af udviklingsprogrammer og donorkoordination. Du har politisk tæft og indsigt i de politiske forhold i Mellemøsten.

Referencenummer:            DK-03025-2017/PAL.02-W

Ansøgningsfrist:                  9. maj 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til Danida.

Søg venligst her:

http://www.mercuriurval.com/da/Countries/Denmark/Job-og-karriere/Jobannonce/?ad=47604

 

Udenrigsministeriet

Danida

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand,. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.