Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger Seniorrådgiver (N2) i Bangladesh, Landbrugsprogrammet – Enheden for Markedsforbindelser, Dhaka

Annoncør

Mercuri Urval for Danida

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 14. august 2018 - 12:00

 

 

Seniorrådgiver i Bangladesh

 

 

 

 

Seniorrådgiver (N2) i Bangladesh, Landbrugsprogrammet – Enheden for Markedsforbindelser, Dhaka  

 

Som seniorrådgiver bliver du placeret i Enheden for Markedsforbindelser, Landbrugsministeriet. Programmet har til formål at højne produktion og produktivitet blandt underprivilegerede småbønder, samt sikre adgang og konkurrencedygtighed på det lokale landbrugsmarked. Som seniorrådgiver er du ansvarlig for udarbejdelsen og implementeringen af programmets overordnede strategiplanlægning, og du vil lede og supervisere programenhedens finansielle ledelse og administration. Hyppige besøg i felten må påregnes. Du har en relevant videregående uddannelse inden for udviklingsøkonomi/landbrug eller lignende, og du har opbygget solid erfaring med ledelse og styring af processer fra lignende indsatser i udviklingslande. Du evner at lede og facilitere arbejdsprocesser under komplekse rammer. Du er flydende i engelsk mundtligt og skriftligt.

 

Referencenummer:            DK-04981-2018/BAN.01-W

Ansøgningsfrist:                  14. august 2018, kl. 12.00 (dansk tid)

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

 

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

 

Ansøg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=54212&refno=DK-04981-2018/BAN.01-W

 

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.