Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger Seniorrådgiver (N2) i Bangladesh, Landbrugsprogrammet – Uddannelsesenheden for landbrug, Dhaka

Annoncør

Mercuri Urval for Danida

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 14. august 2018 - 12:00

 

Seniorrådgiver i Bangladesh,

 

 

 

Seniorrådgiver (N2) i Bangladesh, Landbrugsprogrammet – Uddannelsesenheden for landbrug, Dhaka  

 

Som seniorrådgiver bliver du placeret i programenheden i Styrelsen for Landbrugsrådgivning, Landbrugsministeriet. Programmet har til formål at højne produktion og produktivitet blandt underprivilegerede småbønder gennem voksenuddannelse på markskoler. I samarbejde med en national projektdirektør vil du lede indsatsen og stå for den daglige drift. Programenheden består af et hold dedikerede medarbejdere, både direkte ansatte og kollegaer fra departementet. Hyppige besøg i felten må påregnes. Du har en relevant videregående uddannelse og har opbygget solid erfaring med ledelse og styring af projekter og programmer fra lignende indsatser i udviklingslande. Du har dokumenteret erfaring med kapacitetsopbygning, herunder opbygning af faglige, organisatoriske og ledelsesmæssige kompetencer. Du er flydende i engelsk mundtligt og skriftligt.

 

Referencenummer:            DK-04982-2018/BAN.02-W

Ansøgningsfrist:                  14. august 2018, kl. 12.00 (dansk tid)

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

 

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

 

Ansøg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=54215&refno=DK-04982-2018/BAN.02-W

 

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

 

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.