Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
DUF søger international konsulent til rådgivning

Annoncør

DUF

Ansøgningsfrist

Torsdag, 18. januar 2018 - 12:00

 

 

International konsulent til rådgivning

 

 

 

Vil du arbejde med at engagere danske børne- og ungdomsorganisationer i internationalt arbejde? DUF søger en dygtig international konsulent til at rådgive vores medlemsorganisationer om deres internationale projekter og partnerskaber.

 

Som international konsulent kommer du til at indgå i afdelingen Foreninger og international udvikling sammen med 13 andre ansatte, der arbejder med internationalt udviklingssamarbejde og national organisationsudvikling. Afdelingen forvalter bl.a. puljemidler til DUFs medlemsorganisationers internationale partnerskaber og varetager projekter, som styrker unges deltagelse og indflydelse internationalt. Du kan læse mere om DUFs internationale arbejde på duf.dk/internationalt.

 

Dine arbejdsopgaver

Som international konsulent vil du primært skulle rådgive medlemsorganisationer, der arbejder med projekter og partnerskaber støttet gennem DUFs internationale pulje. Udover rådgivning og sagsbehandling vil du også undervise frivillige på DUFs læringsaktiviteter og lave løbende monitorering og evaluering, herunder gennemføre monitoreringsrejser.

 

Som international konsulent i DUF vil du få individuelle ansvarsområder, og du kommer samtidig til at arbejde tæt sammen med de andre internationale konsulenter.

 

Kvalifikationer

DUF søger en international konsulent, der har erfaring med at arbejde med unge i projekt- og udviklingsarbejde og som samtidig har et stort administrativt overblik. Du skal opfylde flertallet af følgende kvalifikationer:

 

  • Erfaring med international projektledelse, herunder projektstyringsværktøjer som LFA samt monitorering og evaluering
  • Relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse
  • Erfaring fra det frivillige foreningsliv, helst en af DUFs medlemsorganisationer
  • Er motiveret for og har gerne erfaring med at rådgive og undervise unge mennesker
  • Brænder for at engagere danske ungdomsorganisationer i internationalt arbejde
  • Besidder gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner på både dansk og engelsk
  • Har gode relationelle kompetencer

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Betydelig rejseaktivitet og deltagelse i aften- og weekendmøder må påregnes. DUF tilbyder en arbejdsplads med stor faglig tillid, et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer og fine vilkår for balance mellem arbejds- og privatliv.

 

Ansøgning

Ansøgning vedlagt CV, mærket ”international konsulent til rådgivning”, sendes til [email protected] senest torsdag den 18. januar kl. 12. Ansættelsessamtaler afholdes den 29. januar. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. marts 2018.

 

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til Nina Lundbye, international konsulent, på [email protected] eller 60 20 14 33.

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.