Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
DUF SØGER INTERNATIONAL KONSULENT TIL UNGDOMSDELEGATPROGRAM

Annoncør

DUF

Ansøgningsfrist

Fredag, 15. december 2017 - 10:10

 

INTERNATIONAL KONSULENT TIL UNGDOMSDELEGATPROGRAM

 

 

Vil du være med til at styrke unges stemme i globale dagsordener og bidrage til et stærkt ungefokus i Danmarks udviklingssamarbejde? DUF søger en dygtig international konsulent, som kan understøtte og videreudvikle DUFs ungdomsdelegatprogram.

 

Som international konsulent kommer du til at indgå i afdelingen Foreninger og international udvikling sammen med 13 andre ansatte, der arbejder med internationalt udviklingssamarbejde og national organisationsudvikling. En stor del af afdelingens arbejde består i at forvalte puljemidler til DUFs medlemsorganisationers internationale partnerskaber og varetage projekter, som styrker unges deltagelse og indflydelse internationalt. Du kan læse mere om DUFs internationale arbejde på duf.dk/internationalt.

 

Dine arbejdsopgaver
Du vil være projektleder for DUFs ungdomsdelegatprogram, som fra 2018 er udvidet til at omfatte udsendelse af seks ungdomsdelegater til forskellige FN-fora. Ungdomsdelegaterne vil dække møder i FN under tre tematiske områder: 1) Ligestilling, sundhedsrettigheder og menneskerettigheder, 2) Verdensmål og 3) Klima og miljø.

 

Som projektleder for indsatsen vil du bidrage til at sikre danske børne- og ungdomsorganisationers stemme i FN og til at forankre globale dagsordener, så som FN’s verdensmål, blandt unge i det danske foreningsliv. Din opgave vil være at udvikle et program for DUFs indsats, som sikrer en stærk strategisk retning, og at ungdomsdelegaterne er klædt godt på til deres rolle.

 

Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Administrativ og logistisk understøttelse af udsendelsen af ungdomsdelegater
 • Planlægning af ungdomsdelegaternes program for de enkelte FN-møder samt faglig understøttelse af ungdomsdelegaterne før, under og efter møderne
 • Udarbejdelse af interne politiske holdningspapirer samt statements og taler til FN-regi
 • Forankring af ungdomsdelegatprogrammet og globale dagsordener, så som FN’s verdensmål, blandt danske unge, eksempelvis gennem afholdelse af inputmøder og oplysningsindsatser
 • Sikre politisk forankring af ungdomsdelegatprogrammet i DUFs styrelse, eksempelvis gennem udarbejdelse af notater
 • Løbende koordination og strategisk planlægning med Udenrigsministeriet

 

Kvalifikationer
DUF søger en international konsulent, der gennem frivillig eller professionel erfaring kan opfylde flertallet af følgende kvalifikationer:

 

 • Godt kendskab til FN-systemet, globale dagsordener og dansk udviklingspolitik
 • Erfaring med projektstyring og -administration
 • Gode formidlingsevner, både på dansk og engelsk
 • Kendskab til FN’s verdensmål – samt gerne flere af de tematiske områder
 • Relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse
 • Erfaring fra det frivillige foreningsliv, helst én af DUFs medlemsorganisationer
 • Stærke relationelle kompetencer
 • Arbejder strategisk, målrettet og struktureret.

 

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. DUF tilbyder en arbejdsplads med stor faglig tillid, et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer og fine vilkår for balance mellem arbejds- og privatliv.

 

Ansøgning
CV og ansøgning, mærket ”International konsulent til ungdomsdelegatprogram”, skal sendes til [email protected]senest den 15. december kl. 10. Ansættelsessamtaler afholdes den 20. december. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. februar 2018.

 

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til international konsulent Marie Engberg Helmstedt på [email protected] / tlf. 60201446.

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.