Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Er du en dygtig havbiolog og stærk på projektledelse og eksekvering - så har vi jobbet til dig!

Annoncør

WWF Verdensnaturfonden

Ansøgningsfrist

Lørdag, 15. september 2018 - 23:55

 

Havbiolog -projektleder

 

 

WWF Verdensnaturfonden søger en faglig kompetent havbiolog med stærke kompetencer indenfor projektledelse og eksekvering. Er du endvidere en dygtig skriftlig formidler og elsker du at udvikle nye projekter? Så er du måske vores nye hav-ekspert!

Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Du vil bidrage med den daglige koordinering, operationelle styring og implementering af et udvalg af vores miljøfaglige projekter indenfor dansk naturbeskyttelse herunder især hav- og fiskerirelaterede projekter. Projekterne omfatter bl.a. Fish Forward, Opdag Havet 2.0, og en række virksomhedssamarbejder inden for seafood.
 • Du vil indgå i WWF´s Program for Biodiversitet Hav og WWF´s Program for Biodiversitet Skov og medvirke til at løfte mange spændende miljøfaglige opgaver sammen med det øvrige team indenfor National Conservation.
 • Du vil bidrage til at udvikle det videnskabelige grundlag for vores policy arbejde inkl. udvikling af høringssvar og debatindlæg for aktuelle miljøsager og løsning af vores mange spændende ad hoc sager indenfor national biodiversitetsbeskyttelse og naturforvaltning.
 • Du vil medvirke til at håndtere havbiologiske spørgsmål eksternt og internt i samarbejde med WWF´s kommunikationsteam.
 • Du vil medvirke til udvikling af nye, innovative projektkoncepter og -ansøgninger.

 

Du har følgende kvalifikationer og erfaring:

 • 5+ års erfaring med projektledelse indenfor forskningsverdenen eller den private sektor.
 • En stærk ´track record´ i at lede projekter til succes og udvikle og lede partnerskaber på tværs af sektorer.
 • Er biolog af uddannelse og har et indgående kendskab indenfor marinbiologi. Erfaring med marin økologi, fiskeri og forvaltning vil vægte positivt.
 • Har en solid og dokumenterbar erfaring med populærvidenskabelig skriftlig formidling og projektafrapporteringer. En publikationsliste, som omfatter peer-reviewed artikler i videnskabelige tidsskrifter vil vægte positivt.
 • Er resultatorienteret, ansvarsbevidst og skarp til at arbejde selvstændigt, løsningsfokuseret og struktureret.
 • Sætter en ære i at levere topkvalitet indenfor aftalte budgetter og deadlines.
 • Har stærke samarbejdsevner og elsker at dele viden.

Vi tilbyder:

 • Et superfedt job i det sejeste team for National Conservation i verdens største miljø- og naturorganisation.
 • Korte beslutningsveje og stor handlekraft.
 • Dygtige, dedikerede og kreative kolleger, som alle brænder for at gøre en forskel.
 • Inspirerende arbejdsmiljø og et stærkt kollegialt sammenhold.

 

Praktiske oplysninger:

Du vil referere til Susanne Lildal Amsinck, Conservation Director for ´National & Arctic Conservation´, WWF Verdensnaturfonden. Arbejdssted er Svanevej 12, 2400 København NV.

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

 

Spørgsmål til stillingen bedes rettes til Thomas Kirk Sørensen, Program Manager Marine Conservation, e-mail: [email protected].

 

Deadline for indsendelse af ansøgning 15. september 2018. Ansøgningskrav angivet nedenfor.

 

Ansøgningskrav.  Ansøgningen må maks. fylde én side og CV’et maksimalt tre sider. Vedlæg en kort beskrivelse og dokumentation (i alt maks. to sider) for dine tre største succeser inden for projektledelse.

 

Send hele ansøgningen inkl. CV og bilag i én samlet pdf fil til e-mail: [email protected]. Skriv ´WWF Havekspert´ i emnelinjen. Ansøgninger, der ikke opfylder de formelle krav, vil ikke blive behandlet.

 

World Wide Fund for Nature (WWF) er en af verdens største og mest indflydelsesrige miljøorganisationer. Vi arbejder for en fremtid, hvor mennesket lever i harmoni med naturen. Vi er en vidensbaseret organisation, der samarbejder løsningsfokuseret og konstruktivt med alle sektorer i samfundet. WWF Verdensnaturfonden er den danske afdeling af WWF og del af et globalt netværk, som er repræsenteret i mere end 100 lande. Der er ca. 40 ansatte på kontoret i København.

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.