Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
EU Projektkoordinator og rådgiver til Ingeniører Uden Grænser

Annoncør

Ingeniører Uden Grænser (IUG)

Ansøgningsfrist

Mandag, 15. januar 2018 - 23:55

 

EU Projektkoordinator og rådgiver til Ingeniører Uden Grænser

 

Ingeniører Uden Grænser (IUG) søger en person med passion for udviklingsarbejdet, projektledelseskompetencer og dokumenterede færdigheder i samordning af multipartner projekter, herunder erfaring fra udviklingslande. Der lægges desuden vægt på erfaring fra multilaterale organisationer som EU eller FN, samt fra virke og kendskab til frivilligt baserede civilsamfundsorganisationer.  Ingeniører Uden Grænser i Danmark (IUG) er en teknisk humanitær organisation bestående af frivillige medlemmer med tekniske kompetencer. Vi samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at forbedre livsvilkårene for nødstedte og udsatte mennesker i fattige lande.

Om projektet

"Ingeniører Uden Grænser Humanitære Kapacitetsbygningsprojekt": IUG træder ind i EUAID Volunteers Initiative med et fler-partner kapacitetsudviklingsprojekt i et samarbejde med partnere fra både nordiske og udviklingslande. Målsætningen er en fremtidig samordning af udsendelse af frivillige til virke hos IUG’s partnere med EU's initiativ for frivillige i humanitært virke. Formålet med projektet er at opbygge kapacitet indenfor de nordiske organisationer og deres partnere med henblik på at indgå i EUAID Volunteers Initiative. Desuden har projektet til formål at identificere behov hos partnere, der er egnet til at blive løftet som fremtidige frivillige opgaver i teknisk humanitært virke.

 

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med frivillige og kolleger på IUGs lille sekretariat og referere direkte til Generalsekretæren. Det er vigtigt, at du er i stand til at kommunikere og inddrage modtagere i udviklingslande samt IUGs frivillige ressourcer. Du bliver ansvarlig for koordinering, implementering og facilitering af en række mindre udviklingsforløb i partnerorganisationer og behovsafdækning for samme.

Arbejdsopgaver
Opgaver omfatter, men er ikke begrænset til:

• Organisering og tilrettelæggelse af seminarer og workshops på stedet med partnere samt Webinarer og online videndeling.

• Gennemførsel af behovsanalyse med hver partnerorganisation, der vil informere om udviklingen af fremtidige projekter.

• Udvikling af organisatoriske værktøjer, retningslinjer og overvågningssystemer som en deltagelsesproces indenfor hver organisation.

• Facilitering af gennemførelsen af ​​en kommunikationsstrategi og udvikling af en kommunikationsplatform, der muliggør udveksling af god praksis og læring på tværs.

 


Kompetencer, færdigheder og erfaring

• International erfaring fra udviklingslande

• Solide koordineringskompetencer og erfaring fra multi-partner projekter

• Projektledelsesfærdigheder, projektcyklus, donorrapportering

• Erfaring fra multilaterale organisationer som EU eller FN

• Forståelse af frivilligt baserede civilsamfundsorganisationer samt organisationsudvikling og policyformulering (internt i organisationer)

• Kommunikation: Skriftlige og mundtlig færdigheder på forhandlingsniveau på engelsk og dansk

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsesperioden er 18 måneder. Stillingen indebærer megen rejseaktivitet, herunder til Vestafrika, og der vil også være mindre aften- og weekendarbejde. Aflønning sker i med afsæt i kvalifikationer og jf. funktionærloven.

 

Arbejdstiden er 20 timer ønsket tiltrædelse den 1. februar 2018 eller om muligt tidligere. Der afholdes løbende samtaler.

Om Ingeniører Uden Grænser

IUG er en del af Engineers without Borders International. Vi samarbejder med lokal og international organisation for at forbedre levevilkårene for nødlidende og sårbare mennesker i fattige lande. Vi er også der, når katastrofen er afsluttet, og der er brug for mere bæredygtige løsninger. Vores arbejde dækker et bredt område: Vi bygger skoler og sundhedsklinikker og reparerer veje og broer samt solcelleanlæg. Vi leverer rent vand og forbedrede sanitære forhold. Vi sikrer lokal forankring og varige løsninger, og vores indsats er baseret på mål for bæredygtig udvikling og Agenda 2030 vedtaget af FN's medlemsstater.

Mere information

Kontakt Dorte Lindegaard Madsen, Generalsekretær IUG på telefon 50 59 94 06 / [email protected]

Ansøgning

Giv os dine informationer i dette spørgeskema og send din motiverede ansøgning og CV (på engelsk) til [email protected] senest den 15. januar 2018.

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.