Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Folkekirkens Nødhjælp (FKN) søger en Business & Human Rights projektmedarbejder

Annoncør

Folkekirkens Nødhjælp (FKN)

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 8. august 2017 - 23:55
 
 
Business & Human Rights projektmedarbejder
 
 
 
Folkekirkens Nødhjælp (FKN) søger en projektmedarbejder til at udvikle og varetage opgaver relateret til Business & Human Rights (BHR) i henhold til både advocacy arbejde, projektudvikling- og administration og erhvervspartnerskaber. Hvis du gerne vil arbejde med virksomheders samfundsansvar i praksis, så er det en stilling for dig.
 
Du vil blive en del af gruppen SAL (Strategy, Advocacy and Learning) i International Afdeling, en gruppe på mere end 20 medarbejdere, der står for bl.a. FKNs policy, advocacy- og programarbejde, herunder arbejdet med Business & Human Rights. Du vil indgå i SAL’s arbejde ift. virksomheders samfundsansvar, ansvarlige investeringer og SDG’erne i tæt samarbejde med SAL’s privatsektorrådgiver, og vil deltage i relevante netværk med danske og internationale alliancepartnere. Du får ansvar for at udvikle og koordinere et online BHR træningsforløb sammen med FKNs Learning Lab, samt at koordinere partneres deltagelse i UN Forum on BHR sammen med organisationens globale ACT Alliance.
 
Derudover bliver du del af Folkekirkens Nødhjælps tværgående privatsektor team, koordineret af SAL’s focal point person, med fokus på strategiske erhvervspartnerskaber i vores internationale arbejde. Du får derfor tæt kontakt til andre på tværs af organisationen, der arbejder med kampagner, medie og fundraising, samt vores udekontorer, danske og globale netværk og eksterne samarbejdspartnere. Der kan forekomme enkelte rejser til Europe og Afrika/Asien.
 
I rollen som projektmedarbejder for Business & Human Rights i Folkekirkens Nødhjælp, får du en rolle i forhold til at:
 
  • Støtte FKNs privatsektor rådgiver/focal point i udviklingen og implementeringen af BHR som tværgående fokusområde i organisationen, herunder udvikle og gennemføre et online BHR træningsforløb og koordinere deltagelse i UN Forum on BHR;
  • Bidrage til FKNs advocacyarbejde med samfundsansvar og SDGerne, og indgå i relevant netværksarbejde;
  • Understøtte projektaktiviteter i samarbejde SAL’s privatsektor rådgiver (herunder screeningsprocedurer, interne systemer, fundraising, administration, m.m.);
  • Ad hoc assistance til privatsektor teamet. 
    Du har faglig indsigt i Business & Human Rights området, og har praktisk erfaring med interessevaretagelse og projektledelse og administration. Du er selvstændig, selvkørende og udadvendt og har sikkert:

Send Application

 
 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.