Gå til hovedindhold

Mobile menu

Fyraftensmøde: Verdens-målene og mikrovirksomhed

Dansk Forum for Mikrofinans (DFM) holder årets første fyraftensmøde, hvor kommunikationschefen for det nordiske kontor i FNs Udviklingsprogram giver UNDPs bud på, hvordan mikrovirksomhed og verdensmålene spiller sammen i udviklingsarbejdet. Efter mødet er der generalforsamling i DFM.

Tid

Onsdag, 24. maj 2017 - 15:30 til 17:30

Sted

Frokoststuen, Folkekirkens Nødhjælp, Nørregade 15, København K

Regeringen offentligjorde i marts den nye handlingsplan for Danmarks opfølgning på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, som verdens lande vedtog tilbage i 2015. 

Mere om de 17 mål på http://www.verdensmaalene.dk

Kom til fyraftensmøde og hør UNDPs bud på, hvordan mikrovirksomhed og verdensmålene spiller sammen i udviklingsarbejdet, hedder det. Og videre: 

Mødet arrangeres som et åbent debatmøde, for at I som medlemsorganisationer kan drøfte hvordan I som NGOer og virksomheder kan integrere SDGer i arbejdet med mikrovirksomhed. Hør de spændende oplæg, deltag i debatten og netværk med andre organisationer og virksomheder.

Oplægsholder

Til at starte mødet vil kommunikationsansvarlig for UNDPs Nordiske kontor Mette Fjalland, give et generelt oplæg om Verdensmålene og hvad den nuværende status er for deres virkeliggørelse. Efter oplægget lægges der op til debat.

Som et eksempel på hvordan alt dette har relevans i forhold til arbejdet med mikrovirksomhed, vil en DFM medlemsorganisation følge op med et oplæg om hvordan man kan bruge verdesmålene i praksis i det daglige arbejde.    

Peter Blum Samuelsen er moderator.

Tilmelding

Skriv til Maria Sabine Kjær: [email protected]

Se regeringens handlingsplan for verdensmålene  i sin helhed

Generalforsamling

Efter arrangementet holder DFM sin årlige generalforsamling, kl. 17.30 – 19.00. 

Læs mere i kalenderen