Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Genopslag - Danida søger rådgiver Mexico

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet

Ansøgningsfrist

Torsdag, 10. august 2017 - 12:00

            

Genopslag - Danida søger rådgiver Mexico

 

 

Genopslag - Seniorrådgiver (Klima) til Energistyrelsens Energy Partnership Programme i Mexico

Som seniorrådgiver skal du medvirke til kapacitetsopbygning inden for analyser, modellering og scenarier for drivhusgasudledning- og reduktion til støtte for implementering af Mexicos internationale klimamål. Du vil bl.a. skulle bistå med at omsætte Mexicos klimamål til konkret implementering, gennem omkostningsanalyser, identifikation af virkemidler og udarbejdelse af en implementeringsplan. 

Du får samtidig ansvar for koordination og løbende monitorering af klimaaktiviteterne under programmet, herunder for at sikre sammenhæng og synergi til programaktiviteter på energiområdet i samarbejde med seniorrådgiveren for energi.  Du placeres hos det mexicanske Ministerium for Miljø og Naturressourcer (SEMARNAT). Hovedformålet med programmet er at støtte Mexico på vejen mod at afkoble udviklingen i drivhusgasudledningen fra den økonomiske vækst.

Du har politisk tæft, kan arbejde tværfagligt og kan håndtere og facilitere processer, der involverer mange parter. Du har en relevant universitetsuddannelse og stor viden om dansk og international klima- og energipolitik og erfaring med udviklingssamarbejde, gerne i Latin Amerika. Du er flydende i engelsk og gerne spansk (eller er villig til at lære spansk). Derudover er dansk en fordel.

Referencenummer:            DK-03467-2017/MEX.03-W

Ansøgningsfrist:                  10. august 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

 

Søg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=48271&refno=DK-03467-2017/MEX.01-W

 

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand,. Læs mere på www.um.dk/danida og www.um.dk/en/danida-en/