Gå til hovedindhold

Mobile menu

Giv en donation til Globalnyt

Donationer fra læserne er med til at holde Globalnyt i luften.

Godt nok er Globalnyt primært drevet af frivillige og ulønnede kræfter – som det har været tilfældet siden 2003 – men udgifter er der alligevel. Vi har bl.a. to deltidsansatte redaktionssekretærer, IT-udgifter og udgifter til møder og til at pleje de frivillige.

Globalnyt er et selvstændigt medie, der er uafhængigt af økonomiske, politiske og organisatoriske interesser. Finansieringen kommer fra annoncer, medlemskontingenter, fondsmidler og frivillige donationer fra læserne.

Som almennyttig forening kan Globalnyt desuden modtage udlodningsmidler fra Kulturstyrelsen (det, der tidligere blev kaldt tipsmidler). Det kræver dog, at foreningen modtager mindst 100 donationer á mindst 200 kroner om året. En donation på 200 kroner eller mere hjælper os altså hele to gange.

Du kan også støtte Globalnyt ved at blive medlem af foreningen, der står bag.

Fradrag

Donationer til almennyttige foreninger kan trækkes fra i skat. Hvis du er interesseret i det, så skal du opgive dit CPR-nummer sammen med donationen og så sørger vi for, at indberette din donation til Skat.

Kort og Mobilepay

Det er både muligt at betale med Dankort og Mobilepay. 

Bankoverførsel

Hvis du ikke har mulighed for at indbetale med Dankort eller Mobilepay, kan du overføre penge direkte til Globalnyts konto. Husk at skrive dit navn på overførslen – og sende derefter en mail med dit navn og CPR-nummer, hvis du ønsker, at trække donationen fra i skat.

Globalnyts kontonummer er 8971797186 – reg.-nummer 2375

Mange tak for din interesse og støtte

Donation