Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Globalnyt søger journalist

Annoncør

Globalnyt

Ansøgningsfrist

Mandag, 17. september 2018 - 23:55

 

Journalist

 

 

Er du en energisk journalist, der gerne vil arbejde selvstændigt og få dine historier ud, især på Facebook? Som gerne vil dele dine kundskaber med kolleger og frivillige? Så kom til os!

Om stillingen

Globalnyt er Danmarks eneste uafhængige og selvstændige globalt orienterede medie. Vi dækker begivenheder i og hjælp til den fattige verden, også den danske bistandsbranche.

Vi vokser, og vi skal have flere historier om samarbejdet mellem Danmark og den fattige verden. Det bliver dit job som udgående journalist at løbe nye historier op og få dem ud over rampen til vores læsere. Gerne som video eller med lyd, billeder, grafik.

Du skal især følge den danske bistandsverden. Hvorfor gør den, som den gør? Hvad mener generalsekretærerne? Hvordan påvirker branchen den kommende valgkamp? Hvad bliver der af Marshall-hjælpen til Afrika? Hvor ønsker bistandsprofessionelle og politikere de afrikanske lejre for asylsøgere? Dine historier skaber debat.

Du udvikler, researcher og laver selv dine historier i samarbejde med vores redaktionsledelse. Du sørger selv for at gøre historierne tiltrækkende, lægger dem på Facebook og vores hjemmeside - og følger op på debatten. Du deltager i den teknisk og redaktionelle opkvalificering af vores stab af ansatte og frivillige.

Der er tale om en stilling på halv tid. Du skal være indstillet på at arbejde hjemmefra, da vi (endnu ikke) har et fast lokale. Stillingen er foreløbig opslået til en varighed på tre måneder – med mulighed for forlængelse og udvidelse.

Om dig

  • du er journalist
  • du kan selv udvikle dine historier
  • du er hurtig til at lære nye stofområder og skabe kontakter
  • du er teknisk sikker, så du lærer også gerne nye tekniker
  • du interesserer dig for hele verden
  • du kan li’ at lære fra dig

Erfaring med yngre målgrupper, multimediefortælling og fra nyheder til etablerede medier er en fordel.

Ansøgning sendes til ansvarshavende redaktør Laurits Holdt: [email protected] senest d. 17.9. kl. 16.

I tilfælde af spørgsmål kontakt Laurits Holdt eller bestyrelsesmedlem Peter Tygesen: [email protected]