Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Grafisk medarbejder/studentermedhjælp til Caritas

Annoncør

Caritas Danmark

Ansøgningsfrist

Mandag, 7. august 2017 - 12:00

 

Grafisk medarbejder/studentermedhjælp

 

 

Har du interesse og sans for grafisk design og layout?  Og søger du en deltidsstilling eller et kompetencegivende studiejob på 15-18 timer ugentligt? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.

 

Hvem er vi?
Caritas Danmark er en selvstændig humanitær og katolsk hjælpeorganisation, og en del af det verdensomspændende humanitære netværk Caritas Internationalis.  Internationalt arbejder Caritas med udvikling i Uganda, Zimbabwe, Myanmar og Nordøstindien og med nødhjælpsarbejde blandt flygtninge i Tchad, Niger og Jordan.  På det nationale område er Caritas en del af Au Pair Network, samarbejde med katolske sogne om sociale projekter for bl.a. flygtninge og om at tilbyde kurser, der kan styrke parforholdet. Caritas har 14 fuldtidsansatte og 2 studentermedhjælpere på sekretariatet på Vesterbro i København. Vi arbejder i tre teams, som beskæftiger sig med henholdsvis det internationale og nationale arbejde samt økonomi. 

 

Dine opgaver vil bestå i:
Layout af magasinet Caritas Nyt, som udkommer 5 gange om året. Bladet er på 16 sider.
Layout af organisationens forskellige publikationer.
Løbende layout af informationsmateriale, eksempelvis plakater, flyers, annoncer og indstik.
Vedligeholdelse af designguide og opdatering af navnetræk.

Vedligeholdelse af billedarkiv.
Øvrigt arbejde inden for det grafiske område.

 

Vi forventer, at du:
Er i gang med – eller har afsluttet – en relevant grafisk uddannelse, eksempelvis visuel kommunikation, mediegrafiker eller lignende.

Er en ferm til printgrafik og billedbehandling (Illustrator, InDesign & Photoshop).

Er selvstændig og i stand til at løfte opgaver hele vejen fra brief til klargøring og levering af trykfiler.
Har en stærk kreativ sans og et godt blik for visuelle udtryk.
Er idérig, engageret og dygtig til at sammensætte format, tekst, billeder, grafik og farver, så de danner en harmonisk helhed. 

Føler dig hjemme i en kirkelig organisation.

 

Løn og ansættelsesforhold:
Stillingen ønskes besat i august 2017. Arbejdstiden vil gennemsnitlig være 15 timer ugentligt, primært på sekretariatet men med mulighed for også at arbejde hjemmefra, idet man dog må forvente at skulle være på sekretariatet to dage om ugen. Du vil blive tilknyttet nationalt team. Aflønning sker via Caritas Danmarks lønsystem, som læner sig op ad den fællesakademiske lønskala i Staten.

 

Ansøgning :
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskoordinator Naja Mammen Nielsen på telefon 38180027, eller på e-mail: [email protected].    
Send ansøgning og CV med referencer som én samlet PDF-fil til administrationschef Mariann Uhrlund Due, [email protected].

Vi forventer, at du i din ansøgning skriver, hvorfor du har lyst til at være en del af en arbejdsplads og organisation, der bygger på det kristne livs- og menneskesyn.

Ansøgningsfrist: Mandag den 7. august 2017 kl. 12.00.

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.