Gå til hovedindhold

Mobile menu

Intromøde: Bliv aktiv i Afrika Kontakt (København)

Tid

Mandag, 28. maj 2018 - 17:00 til 19:00

Sted

Afrika Kontakt, Wesselsgade 2, st., 2200 København N

Er du interesseret i global udvikling og mener du også at vores verden er ulige og uretfærdig. Så kan du blive aktivist i Afrika Kontakt. Vi er en stor gruppe aktivister fordelt på en række arbejdsgrupper der søger flere hænder, hjerter og hjerner. Både de grupper, der arbejder med projekter med vores partnere i det globale syd, og dem der arbejder lokalt i Danmark for at påvirke processen her i landet har brug for flere aktive.

Afrika Kontakt er en politisk forening, og vi er derfor på udkig efter andre der tænker politisk (og vil bruge den tid det tager af være aktiv). I Afrika Kontakt er der plads til nye ideer og projekter, og vi værdsætter det kollektive.

Vi arbejder politisk med at skabe en ny dagsorden der bygger på solidaritet og ikke på vækst, frihandel og forsat overforbrug af klodens resurser.

Vi har partnere i det globale Syd, og projekter i Sydafrika, Swaziland, Zimbabwe og Mozambique.

Følgende grupper ønsker flere aktive:

Stop Osians gabbing gruppen, Zimbabwe gruppen, Vestsahara gruppen, Handels gruppen, Klima gruppen og Research gruppen. Desuden er vi ved at oprette nye arbejdsgrupper. Dem vil du også kunne høre mere om på mødet.

Kom og hør hvordan vi arbejder og med hvad. 

Læs mere her: https://afrika.dk/bliv-aktiv