Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
IWGIA søger Financial Controller

Annoncør

IWGIA

Ansøgningsfrist

Fredag, 4. august 2017 - 23:55

 

Financial Controller

 

 

Vil du arbejde i en mindre international organisation og være med til at gøre en forskel for oprindelige folk i hele verden ? Betyder det noget for dig at have gode kollegaer og at arbejde i en flad struktur ? Har du erfaring med projekt controlling og med opstilling af projektbudgetter og –regnskaber ? Så er du måske IWGIAs nye controller.

Som controller kommer du til at arbejde i et team af engagerede medarbejdere, og du komme til at samarbejde med i alt 15-16 kolleger, som har en høj faglig stolthed og som brænder for arbejdet med menneskerettigheder  

Dine kerneopgaver bliver monitorering og budgetopfølgning på store og små projekter fra forskellige donorer, herunder Danida, CISU, EU, FN, NORAD og andre institutionelle donorer. I samarbejde med projektkoordinatorerne bliver det din opgave at hjælpe med at opstille budgetter, projektregnskaber, tidsplaner samt aflæggelse af finansielle rapporter til donorerne. Du vil også få en kontaktflade til nogle af IWGIAs samarbejdsorganisationer i Syd.

Endvidere vil du – alt efter interesse og flair – blive involveret i udvikling af IWGIAs samlede ledelsesrapportering og budgetopfølgning  samt økonomiske analyseopgaver.  

Vi forventer at:

 • Du har mindst et par års erfaring med projekt controlling i en NGO eller lignende organisation
 • Du trives ved at arbejde sammen med andre
 • Du arbejder struktureret og ansvarsbevidst og er god til at planlægge
 • Du er serviceminded men kan samtidig holde fast
 • Du kan formidle økonomiske problemstillinger til andre faggrupper
 • Du ser løsninger frem for forhindringer og har den pragmatiske tilgang til stort og småt, som er nødvendig i en mindre organisation

Din profil og faglige kvalifikationer:

 • Du har en relevant økonomisk kandidat uddannelse eller tilsvarende
 • Du behersker engelsk både i skrift og tale. Kendskab til Spansk er en fordel
 • Gerne kendskab til økonomisystemet Microsoft Navision Axapta
 • Du skal være villig til rejsevirksomhed i mindre omfang
 • Hvis du har erfaring med fundraising, vil det være en yderligere fordel

Ansøgning og ansøgningsfrist:

Ansøgning sendes til IWGIA på mail: [email protected] senest 4. august 2017.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33.

Ansættelse sker med udgangspunkt i Statens overenskomst med den relevante faglige organisation.

Yderligere oplysninger kan fås hos Administrationschef Søren Aarslev, [email protected], tlf. 35 27 00 00. (Til og med 23. juni og fra 17. juli).
 

Om IWGIA

IWGIA er en international organisation, som arbejder med at fremme oprindelige folks rettigheder via projektarbejde, fortaler- og informationsvirksomhed. Vi støtter aktiviteter i bl.a. Afrika, Asien, Latin Amerika og Rusland og arbejder aktivt internationalt med menneskerettigheder bl.a. i FN. Det internationale sekretariat har 16 medarbejdere, og et årligt program- og projektbudget på ca. 37 millioner kr.  Se mere på www.iwgia.org.

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.