Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Mission Øst søger en erfaren og  engageret Fundraising Manager

Annoncør

Mission Øst

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 15. august 2017 - 23:55

 

Erfaren og  engageret Fundraising Manager

 

 

Brænder du for stå i spidsen for en fundraising-afdeling, der er i rivende udvikling? Er du en erfaren leder, der inspirerer dit team til at nå mål, der går ud over rammerne?  Har du en portefølje med fundraising-succeser, der har været med til at skabe en dynamisk udvikling i andre NGO’er? Så er du måske Mission Østs nye Fundraising Manager.

 

Mission Øst er i sin snart 26-årige levetid vokset til at blive en mellemstor organisation og havde sidste år en omsætning på 107,7 millioner kr., hvoraf 34% var indsamlet fra private midler.  Vores fundraising-afdeling er i tæt kontakt med private donorer, fonde, kirker, virksomheder og skoler, og afdelingen har stadig et stort vækstpotentiale. 

 

Som Fundraising Manager skal du stå i spidsen for et produktivt og kreativt team. Du kan være med til at sætte dagsordenen for, hvordan vi øger vores loyalitet, donordatabase og indtægter til Mission Østs arbejde. Du kan være med til at definere nye kanaler og metoder for fundraising, og optimere og styrke allerede fungerende processer. I dag sprudler vi af kreativitet og er aktive med udstillinger, events og brætspil til de unge. Vi finder diaspora-funding og er hver uge eksponeret i medierne, og det giver os en løftestang til at nå nye bidragydere.

 

Hvem er Mission Øst?

Mission Øst er en dansk international NGO, som hjælper mennesker i Østeuropa, Mellemøsten og Asien. Vi yder både akut nødhjælpsarbejde og langsigtet udviklingsarbejde. Vi arbejder selvstændigt eller gennem partnere i: Afghanistan, Armenien, Irak, Myanmar, Nepal, Nordkorea, Syrien og Tadsjikistan og har omkring 300 ansatte på verdensplan. På vores kontor i Danmark er vi 14 ansatte i tre teams: Administration, Kommunikation og Fundraising. Kontoret består af ildsjæle, der ud over en særlig dedikeret indstilling til arbejdet er hurtige til at have det sjovt og sørge for et sprudlende arbejdsmiljø. Vores fælles mål er at sikre, at hjælpen når frem til dem, der har allermest behov for det.

 

Læs mere om Mission Østs opslag, særlige arbejdsopgaver og kvalifikationer HER

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.