Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Monitoreringsmedarbejder ved DIPD

Annoncør

Institut for Partier og Demokrati (DIPD)

Ansøgningsfrist

Onsdag, 31. januar 2018 - 23:55

 

Monitoreringsmedarbejder ved DIPD

 

 

 

Institut for Partier og Demokrati (DIPD) søger en erfaren Monitorerings- og Evalueringsmedarbejder til at styrke  vores arbejde med at omsætte strategi til resultater i vores projekter i Afrika, Asien, Mellemøsten og Latinamerika. Stillingen er nyoprettet.

I DIPD bistår vi med at skabe demokratiske forandringer i samarbejde med vores parti- og flerpartipartnere og vi er optagede af hvordan vi bedre understøtter og høster de resultater, som opnås?

Hovedopgaver

Din primære opgave vil være at bistå og rådgive de danske politiske partier i udviklingen og gennemførelse af deres internationale partnerskaber, med et særligt fokus på at skabe en rød tråd fra strategi til resultat. I denne proces skal du bistå relevante medarbejdere og frivillige i partierne med planlægning og monitorering i samarbejde med deres partnere i Afrika, Asien, Mellemøsten og Latinamerika.

Samtidig vil du også få som opgave at styrke resultatdokumentationen og opsamlingen af såvel resultater som læring, erfaringer og fortællinger på tværs af DIPD’s parti- og flerpartiprojekter, ligesom du skal være en drivende kraft i at dele denne viden med partierne og øvrige aktører.

Endvidere vil stillingen omfatte opgaver med at:

  • Forbedre DIPD’s projekt management cyklus omfattende både partier og partnere.
  • Videreudvikle DIPD’s overordnede strategi-til-resultatsystem.
  • Samle den årlige og treårlige resultatrapportering til bestyrelse og til Udenrigsministeriet.
  • Bidrage til DIPD’s næste treårige programbevilling.
  • Fungere som projektkoordinator for et af DIPDs projekter.

Uddannelse og erhvervserfaring

Vi søger en kandidat med internationalt fokus på demokratisering og politiske processer, samt dokumenteret kernekompetence inden for monitorering og evaluering. Derudover forventes du at have erfaring fra lignende stillinger med fokus på kapacitetsopbygning, projektstyring og evaluering.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et politisk parti eller en politisk drevet organisation i en international sammenhæng.  Derudover vil det være en fordel, hvis du taler fransk.

Personlige kompetencer

DIPD en mindre organisation med mange forskellige samarbejdsflader, både i Danmark og internationalt. Det er derfor en forudsætning, at du har interesse for at samarbejde med de danske politiske partier, og at du evner at rådgive og formidle enkelt og interessant til mange forskellige samarbejdspartnere i forskellige dele af verden.

Du forventes at gå til opgaven med stort engagement, drevet af din rutine inden for fagområdet og muliggjort af et roligt overblik over de mange forskellige partnerskaber og kontekster, som DIPD’s projekter dækker. Du forventes at være handlekraftig og initiativrig, ligesom du fleksibelt skal kunne tilpasse din rådgivning til vores partneres niveau og behov.

DIPD i København har 8 medarbejdere og du bliver del af et dynamisk, globalt programteam bestående af en programleder og to projektkoordinatorer i København, samt programmedarbejdere i Myanmar og Nepal.

Ansættelsesvilkår og lønniveau

Stillingen har betegnelsen ”Monitorerings- & Evalueringsmedarbejder” med reference til DIPD’s Programleder.  Medarbejderen ansættes som fuldmægtig i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Stillingen er en fuldtidsstilling uden tidsbegrænsning.

Du vil have kontor hos DIPD i København, men der må påregnes en del rejseaktivitet. I 2018 vil der være rejser til 2-3 partiprojekter og 2 flerpartiprojekter i Afrika og Asien.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er onsdag den 31. januar 2018, med samtaler i uge 7. Forventet tiltrædelse så hurtigt som muligt, gerne allerede den 1. marts 2018.

Ansøgning med CV sendes elektronisk til [email protected]. Yderligere oplysninger vedr. stillingen kan fås hos Programleder Hanne Lund Madsen ([email protected] / dir 38 40 28 01).

Dansk Institut for Partier og Demokrati (Danish Institute for Parties and Democracy – DIPD) har som mandat at styrke den demokratiske udvikling i udviklingslandene ved at støtte politiske parties demokratiske rolle og opbygning af flerpartisystemer. Instituttet skal skabe synlige og målbare resultater gennem implementering af konkrete projekter i udvalgte udviklingslande.

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.