Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Niger Programkoordinator til Caritas Danmark (fransktalende)

Annoncør

Caritas Danmark

Ansøgningsfrist

Mandag, 18. juni 2018 - 12:00

 

Niger Programkoordinator (fransktalende)

 

 

Vi søger en fuldtidsmedarbejder til vores internationale team. Du bliver en del af teamets fælles opgaveløsning og får selvstændigt ansvar for vores humanitære program i Niger.

 

Vi ønsker en medarbejder med en relevant akademisk baggrund, der:

 

 • er optaget af både nødhjælps- & udviklingsarbejde, gerne med erfaringer fra Sahel
 • har erfaring med selvstændig programkoordinering og -administration, arbejder struktureret og evner at prioritere tid og opgaver
 • har indsigt i de krav, der stilles til organisationer med partnerskabsaftaler med Udenrigsministeriet, herunder solid erfaring med bl.a. forandringsteorier og M&E
 • taler og skriver fransk flydende og er indstillet på et tæt samarbejde med lokale partnere, herunder rejseaktivitet (op til 60 dage per år)
 • har analytiske evner, har en god talforståelse og erfaring med Excel, og er en stærk formidler i både skrift og tale
 • er en empatisk, initiativrig og engageret kollega, der bidrager til fællesskabet og programmernes forbedrede kvalitet og videre udvikling
 • kan arbejde under pres og med korte deadlines – og stadig bevare overblikket og det gode humør
 • har lyst til, og gerne erfaring med, at arbejde i en kirkelig hjælpeorganisation

 

Du får det administrative, økonomiske og faglige ansvar for landeprogrammet i Niger, hvor vi forventer en videreudvikling af programmet over de kommende år. Blandt dine vigtigste opgaver vil være: Tilsyn med aktiviteterne, herunder budgetopfølgning (Excel), rådgivning og kapacitetsudvikling af den lokale partner-organisation. Desuden samarbejde med lokal revisor samt rapportering og forberedelse af næste års programmer, herunder udvikling af programforslag og strategier. Hertil kommer evt. andre program-mæssige eller tværgående opgaver.

 

Du kommer til at arbejde i en alsidig og dynamisk organisation, hvor vi skal kunne svinge mellem de store strategiske linjer og det lille talproblem i den lokale revisionsrapport. Du forventes at indgå i både det danske bistandsmiljø og i Caritas’ internationale netværk.

 

Caritas er den katolske kirkes humanitære bistandsorganisation

 

Vi vil forandre verden! På baggrund af Caritas Danmarks internationale strategi 2017-2021 yder vi humanitær og langsigtet udviklingsbistand i en række lande. I Danmark laver vi socialt arbejde og påvirker den politiske dagsorden – alene eller sammen med andre civilsamfundsorganisationer.

Midlerne til arbejdet kommer fra Caritas’ bagland, Udenrigsministeriet og fonde mv.

 

Vi er del af et globalt fællesskab - Caritas Danmark er stiftende medlem af Caritas Internationalis, der arbejder i over 200 lande og territorier. Grundlaget for vores arbejde er Den katolske Kirkes sociallære, som afspejles i vores værdier: Respekt, Fællesskab og Solidaritet.

 

Vi tilbyder:

 • Fast stilling med god mulighed for at sætte dit eget præg på programudvikling
 • En mellemstor, international organisation, hvor der er kort fra idé til handling
 • En arbejdsplads med klare værdier og høje ambitioner
 • Høj grad af fleksibilitet og mulighed for at tilrettelægge dit eget arbejde
 • En uformel omgangstone med plads til både humor, konstruktiv kritik og sparring med dygtige kolleger

Stillingen indebærer rejser i ind- og udland på op til 60 dage om året.

Aflønning følger Caritas’ lønsystem, hvor stillingen aflønnes afhængigt af erfaring inden for intervallet 29.777,26 – 35.500,68 kr. pr. måned samt et tillæg, baseret på anciennitet i Caritas.

Hertil kommer Caritas’ obligatoriske pensionsordning på 17,1 pct. af bruttolønnen, hvoraf arbejdsgiver bidrager med 11,4 pct., og lønmodtager bidrager med 5,7 pct.

 

Ansøgningsfristen er mandag den 18. juni 2018 kl. 12. Ansøgning og CV sendes til international teamleder Betina Gollander-Jensen, [email protected].

 

Forventet tiltrædelse snarest. Ansættelsessamtaler bliver afholdt i uge 26.

 

Vi forventer, at du i din ansøgning skriver hvorfor, du vil arbejde i en organisation, der hviler på det kristne livs- og menneskesyn, og hvilke erfaringer du har hermed. Ansøgere skal endvidere være indstillet på, at der indhentes referencer.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Betina Gollander-Jensen, tlf. 3818 0022.

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.