Gå til hovedindhold

Mobile menu

IMR

Ny kom.chef hos Menneskeretsinstitut

Esben Geist er fra 1. april 2017 ansat som kommunikationschef i Institut for Menneskerettigheder (IMR) i København, hvor han tog over efter Ulla Dyreborg.

Esben Geist

Esben Geist


Institut for Menneskerettigheder

Den nytiltrådte er uddannet cand.scient.soc i Internationale Udviklingsstuder og Antropologi fra RUC (Roskilde Universitet) i og Københavns Universitet i 1999 og har en efteruddannelse i strategisk kommunikation.

Esben Geist har været kommunikationschef i Dansk Magisterforening, pressechef i BUPL (Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund) og arbejdet med kommunikation i Børns Vilkår og Dansk Flygtningehjælp.

Han rykker således ind med mange års kommunikations-erfaring til chefposten for IMRs kommunikationsafdeling, som inklusive ham selv i domicilet på Christianshavn tæller syv medarbejdere, heraf to studenter. Se også https://menneskeret.dk

”I en verden, hvor der er stigende pres på menneskerettighederne, er der brug for at en institution som Institut for Menneskerettigheder har en stærk stemme i offentligheden og en tydelig profil over for vore interessenter i Danmark og udlandet. Det vil jeg gerne bidrage til i denne her stilling,” siger den 46-årige energiske mand til Globalnyt.

Privat bor han sammen med Marie Grønborg og tilsammen fem børn på en nedlagt gård ved landsbyen Jystrup på Midtsjælland nær landevejen mellem Roskilde og Ringsted. Dermed er han flyttet tilbage til fødeegnen.