Gå til hovedindhold

Mobile menu

Ny kommunikationschef til Folkemødet

Katrine Nielsen er ny chef for program og kommunikation for Folkemødet på Bornholm. Den 50-årige journalist var senest kommunikations- og mediechef i Dansk Sygeplejeråd fra 1. april 2015, men har siden april i år været selvstændig.

privat

"Jeg er stor fan af Folkemødet, og det bliver en fantastisk spændende udfordring at få lov til at være med til at videreudvikle det. Folkemødet har allerede sprængt rammerne for den demokratiske debat i Danmark, og det skal vi blive ved med," siger Katrine Nielsen om sit nye job i en pressemeddelelse.

Mere om Folkemødet her

Hun er uddannet som journalist i 1993 og har arbejdet for bl.a. Ritzaus Bureau og Dansk Røde Kors samt været redaktionschef på Politiken og nyhedschef på Kristeligt Dagblad. Hun var dertil redaktionschef på Ugebrevet Mandag Morgen, hvor hun var med til at relancere magasinet. 

Hun har tillige været kommunikationschef på Dansk-Egyptisk Dialoginstitut i Kairo (2009-2011). 

Folkemødets direktør oplyser til Bornholms Tidende, at der var flere end 40 ansøgere til jobbet.

"Katrine Nielsen har et skarpt blik for Folkemødets arrangører og mange interessenter, og den forståelse er afgørende for, at vi fortsat kan udvikle Folkemødets indhold – ikke kun i uge 24, men hele året rundt. Samtidig er Katrines kommunikative erfaring tung og 'second to none'," anfører direktør Mads Akselbo Holm.

Mere om hende på LinkedIn