Gå til hovedindhold

Mobile menu

Ny mand skal styrke Rambøll i udviklingslandene

For at sikre fortsat vækst i vandprojekter for finansielle og politiske institutioner i primært udviklingslande, har Rambøll hyret Jens Thøgersen som ny afdelingsleder. Han kommer senest fra Sweco og har tidligere været hos Danida. 

Cc BY Uggboy

Rambøll har gennem de senere år opbygget en stor portefølje af det, man i branchen kalder ’IFI-projekter’, dvs. projekter, der løses for eller i samarbejde med internationale finansielle institutioner. For at sikre fortsat vækst på dette område er den erfarne IFI-ekspert Jens Thøgersen netop hentet til hovedkontoret i Ørestad efter 18 år hos Sweco.

”Vi har fået sat et stærkt team, der løser projekter for blandt andre Verdensbanken, Den Asiatiske Udviklingsbank og Danida. Med en erfaren kapacitet som Jens om bord kan vi skrue op for blusset og bidrage endnu stærkere i særligt udviklingslande,” siger Christian Nyerup Nielsen, direktør i Rambølls vanddivision.

Den afdeling, som Jens Thøgersen kommer til at stå i spidsen for, arbejder også med klimatilpasningsopgaver inden for ’high level policy and planning’ for blandt andre EU. Denne gren skal også styrkes i de kommende år.