Gå til hovedindhold

Mobile menu

Ny podcast om FN’s verdensmål

Globalt Fokus, foreningen Nyt Europa og magasinet 360 grader har i fællesskab sat fokus på FN’s verdensmål. det sker gennem 2018 med 17 events og nu supplerer de med en podcast i 17 afsnit - et for hvert verdensmål.

'Historier om verdensmålene’ er en kampagne, der sætter fokus på at gøre alle FN’s 17 verdensmål til hverdagsmål. ‘Historier om verdensmålene’ består af 17 arrangementer, der løber over hele 2018, hvor Nyt Europa, Globalt Fokus og Magasinet 360° sammen med eksperter, forskellige samarbejdspartnere og deltagere stiller skarpt på verdensmålene i en global, europæisk og national kontekst, skriver de tre i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Startskuddet har lydt for eventrækken. Og nu er vi klar til at gå i luften med en podcast-serie med samme navn. I hver af de 17 podcast vil man kunne høre eksperter på tværs af sektorer, brancher og industrier stille skarpt på de 17 mål fra en global, europæisk og lokal optik. 

Ved de enkelte events er rammen sat for samtale og samskabelse. Formålet med begivenhederne er at få aktiveret en samtale om de udfordringer, vi står overfor, nationalt, europæisk og globalt. Samtidig bliver der genereret løsninger for en mere robust og bæredygtig morgendag i en verden under hastig forandring. Vi vil have danskerne i tale og til at tage ejerskab over målene. Vi vil gøre verdensmålene til danskernes mål. 

Men samtalerne skal også aktiveres i det digitale univers. Med podcasten ‘Historier om verdensmålene’ vil vi møde folk der, hvor de er. I hjemmet, i toget, på cykelturen, i indkøbscentret osv. Podcasten bliver lanceret med et ønske om, at få flere ombord på rejsen for en mere bæredygtig morgendag i Europa og i verden. Vi kaster bolden op for dialog med en række eksperter, men det er din stemme, der skal drive en forandring.

Den første af 17 ‘Historier om verdensmålene’-podcasten kan høres eller genhøres her: https://itunes.apple.com/dk/podcast/nyt-europa/id1376836137?l=da

Det kræver et program eller en app at lytte til podcasts. De kan findes der, hvor man plejer at hente sine programmer og apps.

‘Historier om verdensmålene’-podcasten bliver udgivet løbende gennem 2018.