Gå til hovedindhold

Mobile menu

Opstartsmøde: Netværk for Verdensmål & undervisning (København)

Tid

Mandag, 17. september 2018 - 16:00 til 18:30

Sted

Endnu ikke oplyst - se https://www.mundu.dk/

Det er en stor glæde for MUNDU at kunne invitere til de to første møder i Netværk for Verdensmål & undervisning. Det første møde bliver i Århus i juni, og det andet møde bliver i København i september. Vi har booket et par spændende oplægsholdere, og der vil blive rig lejlighed til at vidensdele og udveksle ideer med hinanden.

Det andet møde vil finde sted mandag den 17.september i København. Her er det Jeppe Læssøe, som vil holde oplæg.

Jeppe Læssøe er lektor ved Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet. Han er tilknyttet Forskningsenheden Educating for Viable Futures. Jeppe Læssøes forskning er centreret omkring involvering af befolkningen i handling og læring om miljø, risici og bæredygtig udvikling. I de senere år han han haft fokus på forandringsagenternes rolle og kompetencer, men har også arbejdet med udviklingen på uddannelsesområdet herunder skoleområdet.

Jeppe Læssøes oplæg vil komme til at handle om, hvordan læring kan indgå i og understøtte bæredygtig omstilling, samt hvordan man som underviser kan arbejde med det.

Program

16.00: Velkommen

16.10: Oplæg ved gæstetaler m/efterfølgende diskussion

17.00: Pause med kaffe/te

17.15: Workshop og vidensdeling

18.00: Afslutning. MUNDU er vært ved en let vegetarisk forplejning.

18.30: Vi går hjem.

Tilmelding

Du tilmelder dig mødet i København her.

Pris

Mødet er gratis for deltagerne, da de indgår i Bridge 47-projektet, som er medfinansieret af den europæiske union (læs mere om Bridge 47 her).