Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Projektleder til ambitiøs dyrevelfærdsfond

Annoncør

Mercuri Urval for QATO Fonden

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 3. april 2018 - 23:55

 

Projektleder til ambitiøs dyrevelfærdsfond

 

 

Har du solidt kendskab til projektledelse, en dybfølt interesse for dyrs trivsel, kan lide at arbejde selvstændigt og vil du være med til at højne dyrevelfærden både nationalt og internationalt? Så har vi brug for dig og dine kompetencer!

QATO Fonden er en almennyttig fond, som arbejder aktivt på flere felter for at højne dyrevelfærden og yder støtte til at fremme og sikre dyrs velfærd, levevilkår, sundhed og trivsel. Fonden kan arbejde indenfor alle områder med kæledyr, produktionsdyr og vilde dyr.

Projektlederen bliver en nøgleperson i forhold til at lykkes med de strategiske visioner for fonden. For den rette er dette en unik mulighed for at præge udviklingen og skabe bæredygtige resultater. Projektlederens overordnede succeskriterie er at sikre, at fonden får fokus på de bedste projekter/indsatsområder med optimal effekt uden at gå på kompromis med fondens mål og værdier.

Central projektlederposition

QATO Fonden har et ønske om at forøge sit aktivitetsniveau, og helt overordnet at blive skarpere på identifikation af fondens indsatsområder og de problemstillinger fonden vil bidrage til at løse inden for dyrevelfærd. Samtidig med, at der arbejdes analytisk og målrettet med potentielle strategiske partnere, skal der fortsat være plads til at støtte mindre og lokale projekter, hvor det gode hjerte for dyr er det, der bærer. Sideløbende skal fondens administration og synlighed/profil professionaliseres og supporteres.

QATO Fonden søger derfor en projektleder, der sammen med fondens formand og stifter, og i samråd med bestyrelsen, kan supportere, drive og udvikle det strategiske og administrative arbejde.

Din baggrund

Du skal have indgående kendskab til dyrevelfærdsområdet fx fra en NGO eller offentlig instans. Du skal kunne agere elegant, selvstændigt og erfaren i spændfeltet mellem den politiske dagsorden og forståelse af interessenter og samarbejdspartneres behov. Disse erfaringer skal balanceres og skabe synergi med fondens interesser.

Desuden:

- har du solid procesforståelse og en god portion flair for projektledelse

- har du en relevant videregående uddannelse

- ved du af erfaring at udvikling baserer sig på en god analyse samt monitorering og evaluering

- trives du i at navigere i politiske miljøer samt i et miljø med mange interessenter/interesser

- har du gennemslagskraft og organisationsforståelse; en god netværker

- er du resultatorienteret og har et drive, der kan inspirere andre

- er du synligt passioneret i dit arbejde

- kommunikerer du empatisk og professionelt og let forståeligt på dansk og engelsk, og du er vant til at skrive rapporter, notater mv.

 

 

Ansættelse

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat 1. juni 2018 eller snarest derefter.

Projektlederen bliver organisatorisk en del af Family Office i KIRKBI A/S. KIRKBI A/S er er et holding- og investeringsselskab ejet af familien Kirk Kristiansen. Læs mere: www.kirkbi.com

Din bopæl kan være både øst og vest for Storebælt, uanset må der påregnes en del rejseaktivitet mellem landsdelene.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om stillingen i den udvidede job- og kravprofil her: https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=52616&refno=DK-04683

Du er også velkommen til at ringe til chefkonsulent Susanne Bentkjær, Mercuri Urval, tlf. 2125 2314.

Ansøgning

Ansøgning og CV uploades via Mercuri Urval (referencenummeret DK-04683)

Ansøg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=52616&refno=DK-04683

 

 

Da vi vurderer de indkomne ansøgninger og afholder indledende samtaler løbende, skal vi have din ansøgning hurtigst muligt.

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.