Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Red Orangutangen søger to studentermedhjælpere med flair for sociale medier

Annoncør

Red Orangutangen

Ansøgningsfrist

Søndag, 11. februar 2018 - 23:55

 

To studentermedhjælpere med flair for sociale medier

 

Brænder du for dyrene og naturen, og kunne du tænke dig et studiejob, der giver mening? Har du lyst til at udvikle materiale til sociale medier og lave kampagner til private donorer? Så har vi det helt rigtige job til dig!

 

Vi søger to studentermedhjælpere, der kan hjælpe organisationen med at sikre et spændende og engagerende indhold på vores digitale platforme. Du vil løbende skulle bidrage til at udvikle materiale til kampagner, annoncer og hjemmesider, og så vil du også skulle bidrage til organisationens daglige kommunikation på sociale medier i Danmark og Sverige.

 

Vi søger en svensktalende studentermedhjælper;

Der taler og skriver flydende på svensk, og er i gang med en universitetsuddannelse – måske indenfor kommunikation eller marketing. Du er en god kommunikatør og kan skabe digitalt indhold, der rammer vores målgruppe især via vores svenske Facebookside. Du er velformuleret, har et godt kendskab til billede- og videoredigeringsprogrammer og kan oversætte tekster fra dansk og engelsk til svensk. Hvis du desuden har erfaring i at arbejde i CMS’er og Mailchimp er det et plus.

Som person er du positiv, engageret og udadvendt. Du kan desuden arbejde selvstændigt og med korte deadlines.

 

NB: Deadline for ansøger er den 4. februar og samtaler holdes i uge 7 og 8. Læs hele stillingsopslaget her http://redorangutangen.dk/om-os/04-01-2018-svensktalende-studentermedhjaelper-soeges

 

Vi søger en grafisk studentermedhjælper:

Der kan lide at udvikle og designe indhold til digitale platforme og læser på 2. eller 3. år af sin uddannelse – gerne indenfor kommunikation, marketing eller IT.

Du har et indgående kendskab til grafiske redigeringsprogrammer, er vant til at arbejde med sociale medier og har fingeren på pulsen hvad angår nye digitale tendenser og muligheder. Du er desuden velformuleret og kan skrive tekster som rammer målgruppen.

Som person er du positiv, engageret og udadvendt. Du kan desuden arbejde selvstændigt og med korte deadlines.

 

 NB: Deadline for ansøgning er den 11. februar og samtaler afholdes i uge 8 og 9. Læs hele stillingsopslaget her http://redorangutangen.dk/om-os/grafisk-studentermedhjaelper-med-flair-for-sociale-medier-soeges

 

Du får:

  • Mulighed for at være med til at gøre en forskel for et af verdens mest truede dyr, orangutangen
  • Mulighed for at arbejde i et miljø, hvor der er plads til prøve ting af
  • Et indgående kendskab til arbejdet med sociale medier
  • Et indgående kendskab til at udvikle og udsende materiale til private donorer

 

Stillingerne er cirka 15 timer om ugen i tidsrummet 09:00 til 17:00 i hjertet af København, og vi forventer, at du kan begynde i marts. Har du spørgsmål til en af stillingerne er du velkommen til at ringe til Tina Skoglund på 53613906 eller skrive en e-mail til [email protected]

 

Motiveret ansøgning og CV skal sendes til [email protected]

Husk at mærke ansøgningen med titlen på jobbeskrivelsen.

 

Om os

Orangutang Fonden arbejder med at hjælpe nødstedte orangutanger og sikre deres regnskovshjem på Borneo gennem et tæt samarbejde med vores indonesiske partnere.

 

Vi har tilknyttede organisationer i Sverige og England, hvor vi indsamler under navnet Save the Orangutan. Vores kontor ligger på Amagertorv i indre København, hvor vi er en lille, men dedikeret, gruppe af ansatte, der arbejder med at udbrede kendskabet til orangutangens situation og samle penge ind til vores projekter på Borneo til bevarelse af den kritisk truede orangutang og dens regnskovshjem.

 

Læs mere om os og vores arbejde på www.redorangutangen.dk

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.