Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Seniorrådgiver (N1) til Energistyrelsens Energy Partnership Programme i Sydafrika

Annoncør

Mercuri Urval for Danida

Ansøgningsfrist

Mandag, 4. juni 2018 - 12:00

 

Danida søger rådgiver, Sydafrika

 

 

Seniorrådgiver (N1) til Energistyrelsens Energy Partnership Programme i Sydafrika

Som seniorrådgiver skal du i det sydafrikanske energiministerium, Department of Energy (DoE) fungere som ekspert i energiplanlægning og modellering af energisystemet og udvikling af scenarier med særligt fokus på integration af vedvarende energi i elforsyningen. Du får samtidigt ansvar for koordination og løbende monitorering af programmets samlede aktiviteter.  Du placeres hos DoE, men forventes også at indgå i samarbejdet med det statsejede elselskab ESKOM, som indgå i partnerskabet, men også at få  en tæt tilknytning til andre centrale aktører  i den sydafrikanske energibranche. Hovedformålet med programmet er at bistå Sydafrika med grøn omstilling som bl.a. skal ske gennem en stigende andel vedvarende energi i elforsyningen.

 

Du har politisk tæft, solid erfaring med strategisk energipolitisk dialog samt redskaber til energisektorplanlægning i form af f.eks. energiscenarier og energimodeller. Du kan arbejde tværfagligt og kan håndtere og facilitere processer, der involverer mange parter. Du har en relevant universitetsuddannelse og stor viden om dansk og international klima- og energipolitik og erfaring med udviklingssamarbejde, gerne fra Afrika. Du er flydende i engelsk.

 

Referencenummer:            DK-04537-2018/RSA.01-W

Ansøgningsfrist:                  4. juni 2018, kl. 12.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

 

Ansøg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=53754&refno=DK-04537-2018/RSA.01-W

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand,. Læs mere på www.um.dk/danida og um.dk/en/danida-en/

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.