Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Seniorrådgiver (N1) til Energistyrelsens Energy Partnership Programme i Vietnam

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet

Ansøgningsfrist

Mandag, 7. august 2017 - 12:00

 

Rådgiver Vietnam

 

 

Seniorrådgiver (N1) til Energistyrelsens Energy Partnership Programme i Vietnam

Som seniorrådgiver skal du fungere som ekspert i energiplanlægning og modellering af energisystemet og udvikling af scenarier for energisystemet med særligt fokus på elsystemet. Du får samtidigt ansvar for koordination og løbende monitorering af programmets aktiviteter inden for integration af vind og sol i elsystemet og energieffektivisering i industrien.  Du placeres hos det vietnamesiske Ministerium for Industri og Handel (MOIT). Hovedformålet med programmet er at bistå Vietnam med grøn omstilling og udvikling af energisystemet.

Du har politisk tæft, er fagligt stærk inden for modellering af energisystemet med kendskab til eksempelvis Balmorel, LEAP eller Times, har erfaring med udvikling og politisk anvendelse af energiscenarier, kan arbejde tværfagligt og kan håndtere og facilitere processer, der involverer mange parter.

Du har en relevant universitetsuddannelse og stor viden om dansk og international klima- og energipolitik og erfaring med udviklingssamarbejde i regionen og besidder kulturel forståelse. Du er flydende i engelsk. Derudover er dansk en fordel.

Referencenummer:            DK-03473-2017/VIE.01-W

Ansøgningsfrist:                 7. august 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

 

Søg venligst her:

http://www.mercuriurval.com/da/Countries/Denmark/Job-og-karriere/Jobannonce/?ad=48285

 

Udenrigsministeriet

Danida

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand,. Læs mere på www.um.dk/danida og um.dk/en/danida-en/

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.