Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Seniorrådgiver (N1) til Verdensbankens energisektorprogram,(ESMAP), i Washington D.C.

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet

Ansøgningsfrist

Onsdag, 23. maj 2018 - 12:00

 

Senior Power Engineer til Verdensbanken,Washington, DC

 

 

Seniorrådgiver (N1) til Verdensbankens energisektorprogram, Energy Management Assistance program (ESMAP), i Washington D.C.

 

Vil du være med til at gøre en signifikant forskel for de lavest stillede lande i verden med udviklingen af vedvarende energi, og har du de nødvendige kvalifikationer inden for el-net og drift af el-systemer, vil vi, i ESMAP, rigtig gerne høre fra dig.

Vi er et lille team under Verdensbanken, som understøtter implementeringen af the Variable Renewable Energy (VRE) Grid Integration Support Program. Der er tale om en meget spændende og selvstændig stilling. Du vil bl.a. komme til at arbejde med andre enheder i Verdensbanken, eksterne samarbejdspartnere og andre nøglespillere på det globale VRE marked. For den rette vil det være en unik chance for at yde en betragtelig international indsats, bl.a. ved at planlægge og levere teknisk assistance fokuseret på implementering af nogle solide systemer til prognosticering.

Du har en relevant universitetsuddannelse som ingeniør eller lignende og solid erfaring med planlægning af el-net og/eller med drift af el-systemer. Arbejdet kræver desuden stærke skriftlige og mundtlige engelskkundskaber samt gode formidlingsevner. Du kan læse meget mere her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=53540&refno=DK-05089

 

Programmet er et samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Verdensbanken, og du ansættes under Udenrigsministeriets ansættelsesvilkår for rådgivere udsendt til internationale organisationer under Bankens Global Secondment Program.

 

Ansøgning bedes udformes på ENGELSK bestående af 1) en motivationsskrivelse (en A4-side, 2) CV samt 3) kopi af kandidatbevis. Motivationsskrivelsen skal påføres mailadresse i højre hjørne. 

 

Finder du stillingen interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval (referencenummer: DK-05089).

 

Referencenummer:            DK-05089

Ansøgningsfrist:                  23. maj 2018, kl. 12.00 (dansk tid).

 

 

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.