Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Seniorrådgiver til Energistyrelsens Energy Partnership Programme i Kina

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet - Energistyrelsen     

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 8. august 2017 - 12:00

                  

Danida søger rådgiver, Kina

 

 

Seniorrådgiver  til Energistyrelsens Energy Partnership Programme i Kina

Som seniorrådgiver skal du fungere som ekspert i fjernvarmeplanlægning og med udgangspunkt i erfaringerne fra Danmark levere faglige input til de kinesiske aktører i forhold til konkrete fjernvarme projekter, analyser af rammevilkår og politikanbefalinger. Du får samtidig ansvar for koordination og løbende monitorering af programmets aktiviteter inden for fjernvarme og energieffektivitet med de kinesiske samarbejdspartnere China National Renewable Energy Centre (CNREC) og National Energy Conservation Centre (NECC). Du placeres hos CNREC, men forventningen i forhold til leverancer er ligeligt delt mellem CNREC og NECC. Hovedformålet med denne del af programmet er at assistere Kina med omstilling og udvikling af fjernvarmesektoren, således at effektiviteten øges, og der udledes færre emissioner.

Du har politisk tæft, kan arbejde tværfagligt og kan håndtere og facilitere processer, der involverer mange parter. Du har en relevant universitetsuddannelse stor viden og erfaring med regulering af den danske fjernvarmesektor og international erfaring, gerne fra asien. Du taler og skriver flydende engelsk. Derudover er dansk en fordel.

 

Referencenummer:            DK-03471-2017/KIN.01-W

Ansøgningsfrist:                  8. august 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

Søg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=48652&refno=DK-03471-2017/KIN.01-W

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand,. Læs mere på www.um.dk/danida og um.dk/en/danida-en/

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.