Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Sex & Samfund søger controller med fokus på internationale projekter

Annoncør

Sex & Samfund

Ansøgningsfrist

Mandag, 7. maj 2018 - 23:55

 

Controller med fokus på internationale projekter

 

 

Ønsker du at blive en del af udviklingen af økonomistyringen i en dansk NGO? Så er vores ledige stilling som controller måske et godt match til dig. Stillingen har fokus på at understøtte, håndtere, kontrollere og medudvikle vores projekters økonomi. Du vil komme ind i en organisation, der er vokset markant de senere år og som har behov for geare sig til vækst gennem udvikling og håndtering af processer – både ift. vores projekter og vores samlede økonomi.

Vores internationale område vokser markant (fx bliver vores bevilling fra Danida mere end fordoblet), og du vil skulle indgå i arbejdet om, hvordan vi både håndterer denne vækst og udvikler vores styring og opfølgning. Det gælder i forhold til bevillingsgivere, internt i organisationen og over for vores partnere. Vi har høje ambitioner for kvaliteten af vores arbejde – og tilsvarende forventninger til dig.

Arbejdsområder:

 • Budgetlægning, udvikling, monitorering og administrativ understøttelse og kvalificering af primært internationale projekter, samt udarbejdelse af regnskaber til bevillingsgivere
 • Understøttelse af de generelle økonomiopgaver i afdelingen og kvalitetssikring af den finansielle information
 • Styringsinformation til chefer, projektledere og medarbejdere
 • Bidrage til kapacitetsudvikling og monitorering i relation til vores udenlandske partnere
 • Deltagelse i udarbejdelsen af foreningens samlede budget og opfølgning herpå samt deltagelse i udviklingen af økonomistyringen og ledelsesrapportering for organisationen

  

Det vil naturligvis være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med controlling og regnskabsaflæggelse i ulandsbranchen, men vi er åbne for, at andre erfaringer også kan være relevante.

 

Vi forventer, at du har dokumenterede erfaringer med regnskab og økonomistyring, så du kan varetage opgaverne. Herunder, at du:

 • Har relevant uddannelse eller solid dokumenteret erfaring i relation til økonomistyring og regnskab
 • Har erfaring med aflæggelse af projektregnskaber til offentlige myndigheder og andre donorer for udviklingsprojekter, fx Danida eller andre institutionelle bevillingsgivere.
 • Evner at arbejde proaktivt med budgetter, budgetopfølgning og gode procedurer for samspillet mellem regnskabsafdeling og de programansvarlige
 • Besidder regnskabskompetencer, samt har godt kendskab til Excel og regnskabsprogrammer (vi bruger Navision)
 • Kan samarbejde med kolleger med meget forskellige faglige baggrunde og gerne vil bidrage til at gøre hele organisationens økonomistyring bedre
 • Har forståelse for den rolle man spiller i en organisation som controller, som både støttende og kontrollerende.
 • Har både dansk- og engelskkundskaberne i orden og vil være indstillet på rejseaktivitet 1 til 2 uger årligt

  

Om arbejdspladsen

Vi er en arbejdsplads, der er båret af vores DNA: Vi kæmper for at sikre seksuelle og reproduktive rettigheder i både Danmark og verden. Du vil blive ansat i en administrationsafdeling, hvor vi lægger vægt på at udvikle os selv og vores arbejde, så det understøtter de mål som organisationen har. Samtidig er vi en afdeling, hvor vi går op i fællesskab og trivsel.

Stillingen er en fast kontrakt på 37 timer med fleksibelt arbejdstid og lønniveauet følger finansministeriets takster med mulighed for tillæg.

Stillingen søges på https://www.sexogsamfund.dk/ledige-stillinger  med sidste frist mandag den 7. maj..

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 21

Tiltrædelse hurtigst muligt.


Baggrundsoplysninger

Du kan på vores jobopslag på hjemmeside www.sexogsamfund.dk  finde yderligere oplysninger om organisationen og omtale af projekter, programmer, strategier og policies. Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte administrationschef Kåre Månsson, på [email protected] eller 42 33 32 52.

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds forventede årsomsætning i 2018 bliver godt 60 mio. kr.

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.