Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Udviklingspolitisk rådgiver/projektkonsulent til SF

Annoncør

SF Socialistisk Folkeparti

Ansøgningsfrist

Mandag, 22. januar 2018 - 23:55

 

Udviklingspolitisk rådgiver/projektkonsulent til SF

 

 

Har du lyst til at arbejde med demokratiprojekter i udviklingslande og være med til at styrke SF som et internationalt orienteret parti? Vil du bidrage til hvordan de globale udfordringer kan mødes med konkrete solidariske og grønne svar? Kan du samarbejde med meget forskellige aktører, styre komplekse projekter i udviklingslande? Kan du se, hvor SF kan tilføre værdi til partier i udviklingslande og konkret engagere og lede frivillige SF’ere og partiforeninger i projekterne? Har du kendskab til udviklingspolitik? Så er jobbet som udviklingspolitisk rådgiver og projektkonsulent i SF måske noget for dig.

 

Jobbet

Stillingen består af to sammenhængende dele: 1) Som projektkonsulent får du ansvar for SF’s demokratiprojekter i udviklingslandene, som finansieres af DIPD. Aktuelt handler det største projekt om inddragelse af unge og kvinder i demokrati i Malawi. Hovedopgaverne er administration og monitorering, af projektets fremdrift, planlægning af besøgsrejser, involvering af SF’ere og lokalafdelinger i projektet, samarbejde med Venstre og DIPD om projektets udvikling og koordinering med andre donorer i bl.a. Malawi. 2) Som udviklingspolitisk rådgiver i SF skal du følge internationalt arbejde, og hvad der rør sig globale organisationer som Verdensbanken, WTO, UNFCCC og FN – herunder SDG målene – og bistå folketingsgruppen med det udviklingspolitiske arbejde i Folketinget, politisk sparring og idéudvikling samt kommunikation.

 

Dig

Vi forventer relevant videregående uddannelse, politisk interesse og tæft. Du har erfaring med projektforvaltning og finansiel administration efter Danidas retningslinjer. Du har kendskab til og erfaring med politiske partier og gerne et netværk i SF. Du har viden og indsigt i udviklingspolitik. Netværk i internationale-/ udviklingsmiljøer vil være en ressource. Du kan forestå og facilitere læringsprocesser med forskellige målgrupper. Du er udadvendt og har stærke samarbejdsevner. Du kan tage styringen med et stort projekt og bevare overblikket i en kompliceret og dynamisk politisk virkelighed. Du har erfaring med at forankre, inddrage, engagere og lede frivillige. Engelsk på forhandlingsniveau er et krav, spansk er en fordel. Kendskab til SF's politik og organisation er en fordel men ikke et krav. Det er selvstændighed, gåpåmod, lyst og energi til at påvirke den udviklingspolitiske dagsorden i SF’s retning til gengæld.

 

Os

SF har 25 medarbejdere, som betjener folketingsgruppe, MEP og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Som rådgiver vil du indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Som projektkoordinator får du stort selvstændigt ansvar, og dine nærmeste samarbejdspartnere vil være SF’s internationale netværk – foruden Venstre, DIPD og samarbejdspartierne i udviklingslandene.

Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter videndeling, tværfaglighed og fleksibilitet højt. Vi lægger vægt på engagement, kreativitet og en uformel omgangstone præget af humor, sparring, anerkendelse samt konstruktiv kritik. I SF har vi masser af dygtige ildsjæle på tværs af landet og er i tæt dialog med mange samarbejdspartnere. Sammen er vi stærkest og derfor vægter vi dine evner til at samarbejde og opbygge relationer med samarbejdspartnere.   

 

Detaljeret beskrivelse af opgaverne som projektkonsulent kan hentes på www.sf.dk/job. Stillingen opslås med forbehold for bevillingsmæssig dækning.

 

Ansøgning sendes til [email protected] senest den 22/1 2018. Tiltrædelse 1/2 eller 1/3. Spørgsmål kan rettes til sekretariatsleder Jens Andersen 3337 4487.

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.