Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Ulandssekretariatet søger International Rådgiver til Asien

Annoncør

Ulandssekretariatet

Ansøgningsfrist

Søndag, 21. maj 2017 - 23:59

 

International Rådgiver til Asien

 

 

Jobbet:

Fagbevægelsen i Asien spiller,  som den ene af arbejdsmarkedets parter, en rolle i den demokratiske udvikling, herunder at være med til at sikre de  grundlæggende menneskerettigheder på arbejdsmarkedet. Det stiller på den anden side også store krav til de faglige organisationers egen kapacitet og demokratiske legitimitet.

Ulandssekretariatet arbejder for at stabilisere og styrke arbejdsmarkedet i Asien. Vi støtter udviklingen af lokale faglige demokratiske organisationer, der er i stand til at indgå i en dialog med regering og arbejdsgivere om bl.a. at sikre de faglige rettigheder, skabe bæredygtig vækst og mere anstændigt arbejde.

Som International Rådgiver får du base i Manila, Filippinerne hvor Ulandssekretariatets regionale kontor er placeret. Du får ansvaret for at sikre, at vores programmer i udvalgte lande i Asien bliver gennemført i en tæt dialog med hovedkvarteret i København og de lokale partnere, samt at pengene bliver administreret efter eksisterende retningslinjer.

Du vil endvidere være ansvarlig for driften og udviklingen af kontoret i Manila, hvilket indebærer personalemæssigt og administrativt arbejde, samtidig med at partnerne stiller store forventninger til din evne til at formidle de mange erfaringer, der er oparbejdet gennem dansk og international fagbevægelses arbejde. Der vil være lokalansatte til at hjælpe dig med opgaverne.

Starttidspunkt:

1. august eller snarest derefter.

Kvalifikationer:

Som International Rådgiver skal du yde teknisk assistance til Ulandssekretariatets samarbejds­partnere i Asien og du er ansvarlig for implementeringen af programmerne og projekterne i Asien. Vi forventer derfor at:

·         Du har kendskab til faglige organisationers arbejde og er fortrolig med at arbejde i et politisk miljø. Kendskab til emner som beskæftigelsespolitik, erhvervsuddannelser, organisationsudvikling, faglige rettigheder, samt erfaring med forhandlinger og social dialog vil være en fordel.

·         Du har et bredt politisk og kulturelt kendskab til Asien med særligt fokus på Syd- og Sydøstasien.

·         Du har erfaring med projektadministration, gerne DANIDA og EU finansierede projekter.

·         Du har et bredt kendskab til udviklingsbistand og -politik.

·         Du har erfaring fra arbejde i et udviklingsland.

·         Du har erfaring med ledelse, økonomi og administration.

·         Du behersker engelsk i både skrift og tale på forhandlingsniveau.

 

Desuden forventer vi, at du er åben og nysgerrig overfor andre mennesker og kulturer, og at du trives med skiftende arbejdstider.

Stillingen indebærer en del rejseaktivitet.

Ansættelsesforhold:

Den første tid vil arbejdsstedet være Ulandssekretariatets kontor i København, hvorefter du vil blive udstationeret til Filippinerne. Der ydes løn efter kvalifikationer; under udstationering i henhold til Ulandssekretariatets vilkår for langtidsudsendte projektrådgivere.

Henvendelse:

Skriftlig ansøgning mærket “International Rådgiver Asien” skal være Ulandssekretariatet i hænde senest søndag d. 21. maj 2017 kl. 23.59. Venligst oplys Skype-adresse i ansøgningen da første interview vil blive gennemført på Skype.

Ansøgning og CV sendes via e-mail til: [email protected] 

 

Information om Ulandssekretariatet findes på http://www.ulandssekretariatet.dk/

Ulandssekretariatet er den danske fagbevægelses udviklings- og bistandsorganisation. Vi arbejder for at fremme demokrati, arbejdstagerrettigheder og arbejdsmiljø samt at bekæmpe fattigdom i udviklingslandene. Det gør vi ved at gennemføre programmer, som styrker social dialog på arbejdsmarkedet, trepartsstrukturer og bæredygtig vækst i Afrika, Asien, Latinamerika og Mellemøsten.

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.