DRC Dansk Flygtningehjælp ansætter ny direktør med over 25 års brancheerfaring

Eva Grambye.


Foto: DRC Dansk Flygtningehjælp
Søren Steensig

9. maj 2023

Med mere end 25 års erfaring inden for den humanitære sektor har Eva Grambye arbejdet i og med en lang række internationale organisationer, civilsamfundsaktører og private. Den 22. maj tiltræder hun stillingen som direktør for Strategi, Program og Læring i DRC Dansk Flygtningehjælps ledelse.

”Det glæder mig meget, at Eva Grambye bliver del af DRC-ledelsen i den nyoprettede stilling som direktør for Strategi, Program og Læring. Det er en vigtig rolle, der vil hjælpe os med at styrke vores programmatiske og strategiske fokus. Evas mangeårige erfaring i udviklingssektoren og inden for strategisk ledelse gør, at hun er den helt rette til stillingen, og jeg ser frem til vores kommende samarbejde,” siger generalsekretær Charlotte Slente.

Eva Grambye har tidligere arbejdet i FN og i en årrække for Udenrigsministeriet og var fra 2015 til 2022 vicedirektør og international chef ved Institut for Menneskerettigheder, hvorefter hun startede sin egen rådgivningsvirksomhed.

”Jeg glæder mig meget til at starte mit nye arbejde i DRC Dansk Flygtningehjælp. Som Danmarks største humanitære organisation gør den en afgørende forskel for flygtninge og fordrevne verden over, og jeg ser frem til at bruge min baggrund og erfaringer til at styrke organisationens strategiske udvikling, så vi sikrer den bedste hjælp til mennesker på flugt.”