Tid: 17/09/2023 00:00 til 19/09/2023 00:00

Sted: MS lokaler, Fælledvej 12, København N.

Arrangør: iiINTERest

Informationsaften og dokumentarvisning, iiINTERest

Udviklingsarbejde i Indiens landområder

iiINTERest har siden 2009 arbejdet med lokal udvikling i nogle af Nordøstindiensfattigste landområder. Gennem en række projekter med fokus på fødevaresikkerhed,skoleuddannelse, bæredygtige håndværk og demokratisk organisering har iiINTERest isamarbejde med vores Indiske partnerorganisation, AHEAD, forsøgt at imødegå nogleaf de største udfordringer, som kendetegner livet i Indiens landområder: storøkonomisk fattigdom, politisk korruption og lækager, social og kulturel marginaliseringaf stammefolk, lavkaster og religiøse minoriteter, skolefrafald ogungdomsarbejdsløshed, migration til byerne og klimaforandringer der påvirkerlandbrug og lokale erhverv.

Til informationsaftenen kan du høre meget mere om de udfordringer der lige nu formerlivet i Nordøstindiens landområder og blive klogere på iiINTERests arbejde for atfremme levevilkårene for den lokale befolkning i disse områder. Aftenen vil byde på etkort oplæg ved foreningens bestyrelse efterfulgt af en visning af vores helt nyedokumentar ”Den Sidste Mil – Hensidiges en rettighedsbaseret tilgang”, der beskriveriiINTERests og AHEADs arbejde. Sidst men ikke mindst, kan du blive klogere på, hvordandu kan bidrage til iiINTERests arbejde – både i Indien og herhjemme. Vi slutter aftenenaf med nogle indiske snacks og en uformel snak for dem der er interesserede.

Program:
17:00 Velkomst
17:05 Introduktion til iiINTERests og AHEADs arbejde
17:45 Dokumentarvisning: ”Den Sidste Mil: Hensides en rettighedsbaseret tilgang”
18:15 Spørgsmål og diskussion
18:40 Hvordan kan man bidrage til ii’s arbejde
19:00 Snacks og snak

Tilmeld dig ved at skrive en mail til [email protected] med titlen “Tilmeldelse til informationsaften”. Tag gerne en ven, et familiemedlem eller anden med interesse for vores arbejde med under armen.