Annoncør: Etisk Handel

Ansøgningsfrist: 13/12/2023

Job: Banker dit hjerte også for en grønnere og mere ansvarlig verden? Så vil vi meget gerne høre fra dig.Vi søger praktikanter til forårssemesteret 2024.

Vi tilbyder en meningsfyldt, spændende og udfordrende praktik, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle Etisk Handel Danmark som den danske platform for ansvarlig handel og bæredygtige værdikæder.

Vi er en dynamisk arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling. Nye idéer bydes velkommen, og du får ansvar og mulighed for at sætte eget præg på jobbet og opgaveløsningen. Opgaverne vil variere i forhold til din baggrund og dine kvalifikationer og kan for eksempel bestå i at:

  • Bidrage til udviklingen af vores alliancer især på kaffe og fiskeriområdet (læs om alliancerne her)
  • Assistere med kapacitetsopbygning og engagement af medlemmerne, fx workshops og webinarer om bæredygtige værdikæder og ansvarlig virksomhedsadfærd,  fx indenfor tekstilbranchen og fødevarebranchen.
  • Planlægning og afvikling af Årskonferencen 2024 samt vores Etisk Handel Rapport 2024
  • Research- og analyseopgaver, herunder fx interessentanalyse
  • Ad hoc opgaver – administrative og praktiske

Du arbejder sammen med alle på sekretariatet og bliver en del af et mindre internationalt orienteret team på 10 personer, som alle brænder for at gøre en reel forskel for verdenen. Du vil få et unikt indblik i maskinrummet i virksomheders og organisationers arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar.

Sekretariatet ligger i hjertet af Christianshavn, tæt på metro og de smukke kanaler. Praktikperioden er mellem 4 og 6 måneder. 

Vi forestiller os, at du:

  • Læser en samfundsfaglig eller anden relevant uddannelse. Vi har altid brug for nytænkning og nye fagligheder – så om du læser sociologi, retorik, kommunikation eller noget helt femte, er egentlig ikke så vigtigt
  • Er interesseret i etisk handel og bæredygtige værdikæder
  • Er ambitiøs og har gode kommunikative evner og ikke mindst velbevandret i det digitale
  • Er udadvendt, imødekommende og har masser af gå-på-mod

Om Etisk Handel Danmark

Etisk Handel Danmark er den samlende platform for virksomheder og organisationer, der arbejder for ansvarlig handel og bæredygtig udvikling. Vi styrker viden og samarbejde om samfundsansvar og bæredygtighed i globale værdikæder, fordi handel skal respektere menneskerettigheder og tage hensyn til miljø og klima. Etisk Handel Danmark står bag videnscenter for bæredygtige værdikæder, akademi for etisk handel, medlemsnetværk og en række multi-stakeholder partnerskaber og alliancer. På sekretariatet er vi et team på 10 – mød os her.

Ansøgning, frist og kontakt

Send CV og 10 linjer om dig selv til os på [email protected] eller kontakt Sarah Dieckmann for mere information på [email protected].

Vi vurderer løbende ansøgninger og inviterer til samtale.

Vi betragter mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en væsentlig ressource i vores udvikling. Derfor opfordres alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.