Annoncør: Menneskebiblioteket

Ansøgningsfrist: 12/10/2023

Job: Praktikanter søges for foråret 2024Hos Menneskebiblioteket har vi en passion for at fremme mangfoldighed og mellemmenneskelig dialog. Derfor søger vi nye praktikanter til foråret 2024.

Vi er på udkig efter dedikerede og engagerede praktikanter, som har lyst til at blive en værdifuld del vores internationale NGO og spille en afgørende rolle i vores arbejde i Danmark såvel som i hele verden. Som praktikant hos Menneskebiblioteket vil du få mulighed for at arbejde tæt sammen med vores dygtige medarbejdere og deltage aktivt i alle aspekter af vores spændende projekter. Vores praktikprogram er fleksibelt og kan tilpasses dine egne interesser og faglige mål, og der vil være rig mulighed for at prøve dig selv af og bringe dine egne kompetencer i spil. Vi opfordrer alle interesserede at ansøge uanset køn, alder, seksuel orientering, religion og handicap.

Du kan finde yderligere oplysninger om de ledige stillinger her:

Send din ansøgning, dit CV samt eventuelle relevante bilag senest torsdag d. 12. oktober kl. 23.59 til Silke Bech. Vi vil planlægge samtaler så hurtigt som muligt herefter.

Nysgerrig på Menneskebiblioteket? Lær mere her.