Annoncør: Aktion Amazonas

Ansøgningsfrist: 29/10/2023

Job: Studentermedhjælp til kommunikation i regnskovs-NGOEr du nysgerrig, har gåpåmod og lyst til både at udvikle dig kommunikationsfagligt og lære om dansk udviklingsarbejde til fordel for bevarelse af Amazonas? Så er du måske vores nye studentermedhjælp

Aktion Amazonas søger en stærk skribent med flair for foto og gode spanskkundskaber. Er du ditto kyndig bruger af InDesign og videoredigering, er det en klar fordel.

Som studentermedhjælp vil du indgå i vores nye kommunikationsteam, som også består af en frivillig fundraiser samt en grafisk designer og en kommunikations-designer som bistår med ad-hoc rådgivning.

Du vil sparre direkte med Aktion Amazonas’ direktør og ansvarlig for kommunikation og fundraising.

Sekretariatet består pt af 15 personer fordelt på tre teams; projekter, økonomi og kommunikation (5 deltidsansatte, en frivillig controller, to frivillige koordinatorer og syv pro-bono-rådgivere).

Som studentermedhjælp får du ansvar for at:

 • Udvikle indhold til SoMe.
 • Udarbejde artikler til publicering (selvstændige reportagerejser til projektsamarbejdslande kan forekomme).
 • Producere Aktion Amazonas’ årsberetning (tekst og evt. layout).
 • Repræsentere Aktion Amazonas’ i den danske T4F-kampagnegruppe og deltage i kampagne-aktiviteter.
 • Udarbejde tekster og vedligeholde Aktion Amazonas’ hjemmeside (front end).

Vi forventer at du:

 • Er i gang med en relevant uddannelse indenfor fx kommunikation, journalistik, multimediedesign eller lignende.
 • Kan arbejde minimum 8 timer om ugen.
 • Har mod på at gennemføre reportagerejser til Sydamerika.
 • Har mulighed for at møde op på vores kontor i København, når det kræves ift. planlægning, koordinering og sparring samt deltage i det månedlige sekretariatsmøde. Hjemmearbejde er i vid udstrækning muligt.

Aktion Amazonas har til huse i kontorfællesskab hos Mellemfolkeligt Samvirke på Fælledvej 12 på Nørrebro.

Vi tilbyder:

 • En lærerig stilling som student i en engageret regnskovs-NGO, hvor du vil afprøve faglige færdigheder, opbygge netværk og styrke dit CV.
 • Som studerende får du frie ramme til at sætte dit præg på Aktion Amazonas’ kommunikation og får stort ansvar for selv at tilrettelægge og gennemføre opgaver. Det tror vi, vil være de mest udviklende rammer for en studerende.
 • Arbejdsmiljøet er uformelt og arbejdstiderne fleksible.
 • Studenterjobbet vil omfatte reportagerejser, som tilrettelægges og gennemføres i tæt samarbejde med partnere. Du vil derfor ikke opleve at skulle rejse alene, men får ansvaret for at planlægge reportagerne.

Er du interesseret?

Så send din motiverede ansøgning til [email protected].

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til direktør, Toke F. Nyborg [email protected] eller økonomi- og programchef, Nazaret Fernandez [email protected] – skriv en mail til os og vi ringer dig op.

Ansøgningsfristen er løbende og samtalerne afvikles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Aktion Amazonas

Aktion Amazonas er en nonprofit regnskovs-NGO, som via skovalliancen SAFCA (South American Forest Conservation Alliance) arbejder for bevarelse af Sydamerikas skove med udgangspunkt i Amazonas og tilstødende skovøkosystemer. Vi er engageret i Bolivia, Peru og Brasilien gennem projektsamarbejder med lokale organisationer. Vores langsigtede mål er etablering, beskyttelse og bæredygtig forvaltning af sammenhængende skovkorridorer i samarbejde med lokalbefolkning og lokale myndigheder.