Annoncør: Mercy Ships

Ansøgningsfrist: 08/10/2023

Job: Vi søger en partnerskabs- og relations manager, der ønsker at gøre en forskel i Afrika ved at øge kendskabet og opbakningen til Mercy ShipsOpgaven er at indgå strategiske partnerskaber og pleje relationer med vores største donorer.

Om Mercy Ships Danmark – en forening i rivende vækst og udvikling
Mercy Ships er en global trosbaseret hjælpeorganisation, der ejer og driver verdens to største civile hospitalsskibe. Vi har næstekærligheden som kompas, og tilbyder gratis lægehjælp og operationer til verdens fattigste uden stillingtagen til etnicitet, køn og religion – fordi alle syge fortjener lægehjælp. Vi er en del af en international organisation, med reference til hovedkontor i Schweiz og USA. Foreningen i Danmark blev grundlagt i 2010. Vi er i rivende vækst og udvikling og har nu ønske om at øge vores strategiske
fokus på partnerskabsområdet. 

Jobbeskrivelse

Som partnerskabs- og relations manager vil du blive ansvarlig for udvikling og fastholdelse af Mercy Ships Danmarks strategiske partnerskaber med virksomheder, større private givere, fonde, samt lokale samarbejdspartnere, som understøtter organisationens arbejde både lokalt og internationalt. Derudover vil du få en vigtig rolle som vores daglige go-to person for Mercy Ships Danmarks samarbejde med foreningens lokale ambassadører. Du er vores professionelle ansigt udadtil og arbejder direkte og opsøgende med etablering, fastholdelse, udvikling og vækst af partnerskaber for at øge kendskabet til Mercy Ships og dermed skabe nye muligheder
for vores arbejde i Afrika. I samspil med foreningens generalsekretær, advisory boards og ambassadører driver du dette strategiske
indsatsområde, og du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer i både Skandinavien, USA og Schweiz, så en del af rollen er også at opbygge relationer til en lang række personer i Mercy Ships.

Målgrupperne for din indsats er:

 1. Strategiske erhvervspartnere som støtter Mercy Ships’ arbejde med donationer og CSR / Gift-in-kind partnerskaber (både i materialer og udsendte til skibene)
 2. Major donors (Generøse private givere)
 3. Strategiske partnerskaber m. fonde
 4. Ambassadører

Nøgleopgaver:

 • Identificere og etablere nye forretningsmuligheder:
  Nye partnerskaber er en strategisk prioritet for Mercy Ships Danmark fremadrettet, så et af dine fokusområder er at udvide og udvikle porteføljen med nye partnerskaber, særligt i vores nicheområder inden for maritime og medicinske virksomheder og aktører. Du vil derfor også bidrage til at planlægge og deltage i events i Danmark og udlandet (primært Skandinavien) for at møde potentielle partnere.
 • Vedligeholde relationer og partnerskaber:
  Vi har en gruppe vigtige partnerskaber, som du vil få til opgave at pleje og vedligeholde relationen til på det relationelle/forretningsmæssige plan. Dit fokus her vil være på at indsamle viden om virksomheden og dens løsninger, deltage i møder og events, inddrage og informere partneren om Mercy Ships’ arbejde for at understøtte et stærkt bånd til Mercy Ships Danmark og bibeholde motivation for fremtidigt samarbejde.
 • Udføre analytiske og lette administrative opgaver: 
  Rollen som partnerskabs- og relations manager involverer også forberedelse til partnermøder, kortlægning af partneres forretningsområder og konkurrenter, udarbejdelse af præsentationer, løsnings- og prisforslag, samt fremskrivning af resultater for at nå foreningens strategiske mål, herunder også egne KPI’er. 

Kvalifikationer:

 • Du har min. 5+ års erfaring med partnerskab/salg, som udgangspunkt fra en partnerskabs- eller (Key) Account Manager stilling. Tidligere NGO-erfaring vil være en fordel. Kendskab til den maritime eller medicinske branche, samt eget netværk til beslutningstagere i disse industrier vil være et stort plus. Vi har ikke et specifikt uddannelsesmæssigt krav, men vi forestiller os, at du har relevant uddannelse, for eksempel cand.merc., HD eller lignende baggrund.
 • Du har veludviklede kommunikationsevner og formår at kommunikere professionelt på både dansk og engelsk, mundtligt og skriftligt, og du kan forklare komplekse løsninger på et letforståeligt sprog. Du er lyttende og nysgerrig, evner at sætte dig ind i partnerens behov og kan styre en dialog frem mod en beslutning.
 • Du er udadvendt, opsøgende, positiv og god til at bygge relationer ved at udvise oprigtig interesse, bygge fælles forståelse, spotte synergier, samt vedholdende opfølgning.
 • Du er en dygtig analytiker, som formår at tænke strategisk, og besidder evner inden for planlægning, fortolkning af data og forecasting.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og meningsfyldt fuldtidsjob (37 timer), som bidrager med at skabe håb og helbredelse i Afrika.
 • Stort ansvar, alsidige opgaver og gode kolleger.
 • Et dynamisk arbejdsmiljø præget af samarbejde på tværs af ansatte, frivillige, bestyrelse og advisory boards.
 • Et bredt internationalt netværk af stærkt engagerede kolleger.
 • Tæt samarbejde med generalsekretæren, der udstikker strategi og budget for indsatsen.
 • Fleksibel arbejdstid så du kan skabe en sund, balance mellem privat-, familie- og arbejdsliv – det vil f.eks være muligt at arbejde hjemmefra efter behov.
 • Attraktiv NGO-løn.
  Du bliver en del af sekretariatet i Mercy Ships Danmark, hvor vi er seks ansatte og fem frivillige, som arbejder sammen med foreningens professionelle bestyrelse og ambassadører. Dertil har vi flere end 40 mennesker i hele Danmark, som er frivilligt involveret i vores arbejde.
  Mercy Ships arbejder overvejende i Vestafrika, hvor vi bidrager til at opbygge sundhedskapacitet i lavindkomstlande. Samtidig med, at vi udfører operationer ombord på vores hospitalsskibe, uddanner vi f.eks også lokalt sundhedspersonale, så de fortsat kan hjælpe dem, der har behov, når vi sejler videre til næste land.

Yderligere information og ansøgningsproces

Stillingen er på vores kontor i Rødovre – Storkøbenhavn med 1-2 rejsedage om måneden.
Send dit motiverede CV og ansøgning senest d. 8. oktober til generalsekretær Vibeke Hauge Førrisdahl på [email protected] som også kan kontaktes m. spørgsmål på (+45) 20 65 79 43. Samtaler vil blive afholdt i oktober. Opstart hurtigst muligt herefter.