Læger uden Grænser søger ny fundraising-chef

Redaktionen

Den internationale medicinske nødhjælpsorganisation Læger uden Grænsers danske afdeling søger en fundraising-chef med tiltrædelse den 1. august eller efter aftale, fremgår det af organisationens seneste nyhedsbrev onsdag.

Annonceopslaget gengives som følger:

Læger uden Grænser/Médecins Sans Frontières (MSF) er en effektiv og fleksibel international nødhjælpsorganisation, der yder medicinsk hjælp til ofre for krig og katastrofer over hele verden.

Udsendelse af frivillige, information og indsamling er den danske afdelings hovedopgaver, og til det sidstnævnte søger vi snarest muligt en fuldtidsmedarbejder til at lede vores fundraisingafdeling (bestående af to lønnede medarbejdere) fra den 1. august eller efter aftale.

Fundraisingarbejdet er rettet mod private donorer – herunder fonde, virksomheder og private – og består af planlægning og implementering af kampagner, udvikling og analyse samt at sikre programmer for fastholdelse og opgradering af donorer.

Fundraising-chefen har det overordnede ansvar for strategisk udvikling og implementering af Læger uden Grænsers danske fundraisingprogram, og skal endvidere bidrage til det analytiske arbejde på internationalt niveau.

Ansøgere skal besidde følgende kvalifikationer:
Indgående erfaring med fundraising og/eller markedsføring
Gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner på dansk
Computer-kundskab og kendskab til databaser i særdeleshed
NGO-erfaring er en afgørende fordel
Gerne international erfaring fra udviklings- og nødhjælpsarbejde

Vi tilbyder:
Stillingen aflønnes i henhold til en fast lønskala, og vil være på ca. 28.000-32.000 kr./md. Plus pension (10 pct.). Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling, samt et meningsfyldt arbejde i et dynamisk, hektisk og inspirerende arbejdsmiljø. Du får et spændende og ansvarsfuldt arbejde sammen med 15 kolleger og et stort antal entusiastiske frivillige.

Ansøgning:
Skriftlig ansøgning og CV med navne på to referencer skal være Læger uden Grænser i hænde senest den 6. juni med morgen-posten. Ansøgningen mærket “Fundraising-chef” bedes sendt til:

Læger uden Grænser
Kristaniagade 8
2100 København Ø

Yderligere information om jobbet på telefon 39 77 56 00.