Støt Globalnyt

Globalnyt har brug for støtte for at kunne fungere, for det koster penge at producere kvalitetsjournalistik og vedligeholde en hjemmeside.

Der er flere muligheder for at støtte os:

Bliv medlem af foreningen Globalnyt.

Globalnyt udgives af den almennyttige Foreningen Globalnyt, og foreningen ledes af en ulønnet bestyrelse. Som medlem har man indflydelse på bestyrelsens sammensætning.
Meld dig ind her

Støt Globalnyt med et fast månedligt beløb.

Både medlemmer og ikke-medlemmer har muligheden for at støtte med mellem 50 og 250 kroner om måneden.
Støt her

Støt Globalnyt med en enkelt donation

Både medlemmer og ikke-medlemmer har muligheden for at støtte med en enkelt donation af hvilken som helst størrelse.
Støt her

Støt med MobilPay.

Både medlemmer og ikke-medlemmer har muligheden for at støtte med en enkelt donation via MobilePay af hvilken som helst størrelse.
Støt her

Betænk Globalnyt i dit testamente.

Læs mere om det her.

Bliv sponsor.

Overvej om din virksomhed eller organisation vil støtte os. Kontakt redaktionen på [email protected] eller foreningens forperson Lisbet Fich på [email protected].
Læs mere her


Arv og testamente

Hvem skal arve dig?

Med et testamente bestemmer du selv, hvem der skal have glæde af din formue i fremtiden. Du kan betænke Globalnyt i dit testamente og på den måde støtte Globalnyts bæredygtighed. Din støtte kan blive central i, at Globalnyt fortsat kærligt og kritisk kan oplyse om globale forhold, Verdensmål og uligheder.

Du beslutter selv, om du vil give et bestemt beløb eller en procentdel af din formue. Uanset beløbets størrelse er arv et vigtigt bidrag til Globalnyts arbejde.

Du kan sikre dine arvinger en større arv ved at skrive Globalnyt i dit testamente

Du kan sikre dine øvrige arvinger en større arv, såfremt du benytter dig af 30/70%-løsningen. Det gør du ved at indsætte Globalnyt til at arve 30 % af din formue under betingelse af, at Globalnyt betaler bo- og tillægsboafgifter for dine øvrige arvinger. Da Globalnyt som velgørende organisation ikke selv betaler bo- og tillægsboafgifter, betyder det, at dine øvrige arvinger samlet set vil arve mere, og at Globalnyt samtidig vil blive begunstiget. Bemærk at denne løsning kun er relevant i de tilfælde, hvor dine øvrige arvingers bo- og tillægsboafgifter er på i alt 36,25 procent. Dette er eksempelvis tilfældet, såfremt du ønsker at dine søskende, niecer, nevøer eller venner skal arve dig.

Få gratis advokatbistand

At oprette et testamente er både en følelsesmæssig og praktisk sag. Det er vigtigt, at papirerne er entydige og gyldige. Vi anbefaler derfor, at du får professionel hjælp til at skrive testamentet.

Opret selv gratis testamente online

Hvis du ønsker at oprette et testamente med det samme, kan du gøre dette online hos virksomheden Dokument 24. Globalnyt har indgået et samarbejde med virksomheden, så testamentet er gratis, når du støtter os med dele af eller hele din formue.

Testamentet fremsendes til dig med det samme pr. e-mail. Du skal blot svare på 12-15 spørgsmål online, hvorefter testamentet straks fremsendes.

Testamentet skal til sidst printes ud og skrives under. Du modtager også en guide til underskrift af testamentet.

Opret dit testamente online her.

Om Dokument 24

Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der opretter dokumenter online for danskere. Virksomheden er grundlagt af Jørgen Koch, som har stået bag virksomheder, der har oprettet mere end 10.000 testamenter i de seneste år. Det er denne erfaring, som benyttes i Dokument 24.